tugbaninmucizesi Ozum hic idrar testiyle ugrasma direk kan ver canim kesin sonuc bekliyorum hayırlı haberlerini inşallah hamilesindir😊
ozlemanne Bugün hafta sonu bence bi idrar testi al ve yap rahatla gören 10 gün geçmiş kesin çıkar cnm Ozum
Esrarslan Ozum hiç test yapmadın mı valla iyi dayanıyorsun bugün benim adet günüm olmadım daha valla kendimi zor tutuyorum bişeyler yapmamak için 😊
Hhhzzzlll3545 Ozum durmaa koss git hemenn ya nasil dayandin gercektennn bu zmaan akadar 😊😊insallah gonlunce oolurr hersey
Ozum tugbaninmucizesi öylemi çok teşekkür ediyorum duam olsun Allahım inşallah bundan sonra kan vereceğim 🤲🏻
detetedmom404 Ozum acile git acile kan ver bende haftasonu diye acile gitmiştim yarım saate çıkıyor Kızz koş ne duruyorsun ben heyecanlandım burda💃🏃♀️
ozlemanne detetedmom404 ne diosun canm acile gidip benim 5 günüm var çıkar mı acaba akşam gitsem mi bende
Ozum detetedmom404 ahh çok sevindim sende olur ayy heyecanlandım şuan ama gideceğim p.tesi gününe 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻🤷🏻♀️
Esrarslan ozlemanne varsa çıkar canım idarar da yapabilirsin 😊 inş hepimiz hamişizdir 🙏 hamileler dua edin kıs kabul olur hamilelerin duaları 🙏😊
detetedmom404 Esrarslan bana da acil hasta olmadığı için bakamıyoruz demişti ama doktor üst komşumuz rica ettik aldı kanı sen hasta gibi gidiceksin midem bulanıyor dicen zaten ilk sorduğu şey gebelik şüphen varmı😂 evet dersin test yapar
Esrarslan detetedmom404 haha malesef Doğuda öyle değil doktorlar ters ve dediği dedik bklm inş bi kaç gün bekleyim adet olmazsam evde tekrar test yaparım 😊
Esrarslan Ozum canım normalde ilişkiden bi on kadar idrara düşüyor hesapla bi belki de geç döllenme olmuştur hala bi umut var 🙏😊