-MinikveAnnesi- Yeliz- doktor bize 12 den sonra her gittigimizde renkli gösterdi. Özele mi gidiyorsunuz devlete mi. Özelse genelde gösteriyor devlet hakkında bilgim yok
NefesBebek Yeliz- 22 de detayliya gittigimizde gösterdi Radyoloji uzmanı. Yarin da kendi doktorumuz da randevumuz var. Ozele gidiyorum. Gecen ay gittigimde önümüzdeki ay renkli gösteririm demişti. Bakalim yarın gösterecek mi
-MinikveAnnesi- Ays_cskn çok güzel hisler Allahım isteyen herkese nasip etsin 🌸😍 böyle beraber ilerlemek cok güzel aynı günleri yasaya yasaya gidiyoruz aynı günlerde de dogum yapıcaz Allah ın izniyle 😂 kızını oğluma alayım mı 😂😂😂😂
Yeliz- -MinikveAnnesi- ozele gidiyorum 20.haftafayim ama 25.haftafan sonra çekiyorum dedi hiç çekmedi
ErdoganGamze -MinikveAnnesi- Benim 7 yıllık hasretim ve 2 kaybım var. Hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. Önce kesesi, sonra kalbi derken bir bakmışız 23 hafta bitmiş. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🏼
-MinikveAnnesi- ErdoganGamze Rabbim büyük işte ummadığın anda hayatını güzellestirmis 🌸😍 Amin inşallah 🥰
smglplt1453571 Biz bugün 22+0 haftalık greyfurt olduk bizimde bi kızımız olacak eşime sarıldığını zaman veya yanına uzandigimda hareket etmeye başlıyor sanki babama sarilma der gibi😅
-MinikveAnnesi- smglplt1453571 aynıyız 🌸 Ya başlamış mı simdiden babasını kıskanmaya 😂😂 isin zor desene 😂
NefesBebek -MinikveAnnesi- benimkinin de öyleydi sipa yüzünü sakladi durdu 😂 doktor bir kaç sefer salladı ceksin diye oyle çekti sonra parmağını emdi 😂😂
minik_koala_ve_annesi -MinikveAnnesi- hayirli olsun canim saglikli sihhatli insallah🤲🏻bu sene erkek senesi diyolar gecen anket yaptim cogunluk erkek tiklamis