Aslihan-_-95 Melikee12_ valla şu an 37. Haftaya yeni girdik ama 36. Haftada hamile olduğumu yeni anladım. Tansiyon, karın sertleşmesi, ağrılar, duygusal geçişler, yorgunluk, ayak sismeleri vs. Gerçekten her an doguracak gibi hissediyorum 😒😁
Semanuryvz Melikee12_ 37 bitti hala bi his yok doğuma dair 😅 ilk gebeliğimden daha zor geçiyor son haftalar
Nur123aa Melikee12_ 36+4 bizde bu aralar sancım oluyor nst sancı çıktı normal dediler beni korkutan hareketleri yok sadece çok az kıpırtı ve baskı hissediyorum sizde hareketler nasıl
BKV Melikee12_ bende ağrı kasılma açılma hepsi başladı ağlamalar bu son günler fena yaşıyorum bakalım hepsini
Melikee12_ Aslihan-_-95 Karın sertleşmesi ve ağrılar bende de oluyor regl sancısı gibi ağrılarım var son haftalar zor oluyormuş gerçekten bir an önce gelsin istiyorum artık 🥰
Elizzannesi 36+2 yim suan 33. Haftada sancim oldu 1 gece hastanede hastanede yattım serumla falan durdurdular suan ara ara bel ve karın agrisi hissediyorum ama aynı zamanda kum da dokuyorum ondan da olabilir 22 haziranda sezeryan olacam insallah tabi o zamana kadar gelmezse miniğim karnım baya aşağıda çünkü
Melikee12_ Elizzannesi benimde 33 34 gibi sancılarım çıktı nst de magnezyum filan kullandım şuan 36+0 sancı filan çıkmıyor ama benim çok ağrılarım var anlayamadım gitti doktora göre ağrı eşiğim çok düşükmüş 😂 ama gerçekten ağrılarım çok oluyor 🤷♀️
Nagihann71 36+2 den selamlar arada belime ve kazıkların sancı giriyor ama 2-3 dakka sürüyor bizimki daha gelmeye niyetli değil 🤣
Aslihan-_-95 Melikee12_ gerçekten öyle özellikle yorgunluk çok zorluyor doğuma yakın enerjik olunur diyen kim acaba yav ben bitigim 😁🥺
Melikee12_ Nur123aa aynen canım benimkinde de hareketler azaldı eskiye göre daha az hareketli artık böyle bir yerde toplanma gibi hissediyorum . Kaburga kemiklerimin altında baskı hissediyorum bazen ..
Elizzannesi Melikee12_ benim 3 . Hamileligim bu ilki normal doğumdu suyum iki gün önce gelmeye başlamıştı sancısız yattım hastaneye suni sancı verdiler sancısı gelmeden bebek geldi sancısız doğurdum yani 2.de acil sezeryana girdim zaten bebek hareketi durduğu için 10 yıl geçti üstünden bebek baş aşağı suan 22 hazirana sezeryan günü verdi belki benim acı esigim yüksektir bilmiyirum 2 dogumumda kolaydı
Melikee12_ Aslihan-_-95 ne enerjikliği iyice ağırlaştım artık çok az yorsam kendimi kasık ağrılarım oluyor yürüyemiyorum bile 🤦♀️
Smyye1B Melikee12_ Ölüyorum desem yeri özel bölge ağrısı,bel Kasık, kalça ne varsa hepsi bu hafta başladı. Kasılmalar çoğaldı sancı var mı yok mu anlamıyorum ilk Gebeliğim cahilim 🙄 Yürümek oturmak yatmak bunları tek başına yapabilmek ne büyük nimetmiş…
Minmin Melikee12_ bu gece 37 olacağız ama 12 gün sonra planlı sezaryen olacağım üç gündür çatı ağrısı var ayaklarımı hareket ettiremiyorum uykusuzluk desen arttı geceleri ayaktayım 🥺🥺🤦🏼♀️
Melikee12_ Elizzannesi maşallah ne güzel bu doğumunda güzel geçer inşallah. Benim ilk hamileliğim hiçbir şey bildiğim yok korkuyorum o yüzden ve ağrı eşiğim düşük galiba 🤷♀️