Yigit-and-mother canım bende oğlum için Çilek den büyüyen beşik almıstım kenarında cekmecesi var parmaklıgı asansörlü be en altında cekmeceli tekerli hemde suan depolama alanı olarak kullanıyorum evşm kücük ama o cekmece yeri olmasa küçülenleri nereye koyacaktım oyuncak kıyafet fazla battanşye hep orda ve oğlum bir yasına kadar anne yanı kücük besikte yattı o halde de ben büyüyen beşiğe gündüzleri koydum oynadı falan ve fiyatları cok artıyo almısken öyle bişe al şuan da da oğlum 5 yasına geldi actık yatagını koca tek kişilik yatak oldu cekmecesi kitaplık oldu altı hala depolama alanı istersen yatak alırsın oraya yavru yatak da olur yani 😉 ben kesinlikle tavsiye ediyorum
Kullanan tabiki vardır ama o park beşikler ne öyle ya hiç beğenmiyorum ben bedava verseler kullanmam ben zaten alınacak yatak her türlü maddi olarak gücün neye yeterse onu al ama bir yılmsonra kullanmayacagın park besiğe para verme ikinci el de bakabilirsin kiminin cocugu hiç yatmıyo beşikte satıyorlar temiz bulursan direk al