Dark Vesile0987 ne hissedeceksiniz ki. Mide bulantısı bile biraz daha sonra başlıyor. Çok normal. Ve herkeste belirti olmaz. Takılmayın böyle şeylere. Herkesin belirtisi, betası farklı
GizemAlkan Vesile0987 kuzuzm 4 haftalık bebek allah aşkına pirinç tanesi kadar bişiy neyin hareketini yapsın sana hayret bişiy
Pelinakcn Vesile0987 çok normal, ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar inanamıyodum hamile olduğuma 😅 mide bulantısı, kusma durumum da olmadı şükür 🙏🏻
Bebeto_aleyna Vesile0987 gayet normal canım. 21. Haftadayız çok şükür şu ana kadar hanım efendinin arada verdiği tepkiler ve ara ara gelen bulantıkarım olmasa bende birşey hissetmiyorum
miroski_22 Vesile0987 çok normal hissetmemeniz çünkü bebiş daha yeni yeni oluşuyor 17. 18. Haftama kadar ağrılarım dışında hiç hamile olduğumu hissedemedim ne zaman haraketleri başladı o zaman hissetmeye başladım daha çok bar bebisinizi hissetmenize içiniz rahat olsun
Blgayten Ben de şuan 5+4 üm göğüsteki hassasiyet dışında bişey hissetmiyorum ama ilerleyen haftalarda ne olur bilemem tabi 4 5 gün önce beta 1363 cıktı normal mi sizce
freeconmom Seyhan35 valla en son kanda 2980 gibi bir şeydi henüz ultrasonda göremedim 8 inde randavu var gideceğim uygulamaya göre 5 haftalık sizin nasıl gidiyor
Seyhan35 freeconmom bende cumaya doktora randevu aldım canım. Yarın kan vericem yine dün vermiştim bi artışa bakayım diye. Halsizlik bel ağrısı uykulu bir şekilde devam ediyorum🤭
Rukiye24 Vesile0987 4+3 gaz oluyor uyku halsizlikten göğüs ağrısı biraz önce pembe leke gördüm yerleşmemi acaba