hilalaar Ozlm0916 5+4 olduğunda öğrenmiştim bende 17 haftaya kadar hiç bisey hissetmedim şuan 29+2 oldu ve içimde canavar var sanki 🤣🤣
Damlacaa hilalaar ya ne zaman hissettiniz bebeği tam olarak biz 16+4 hâlâ hissetmeyi bekliyorum oğlumu hissedeyim istiyorum sürekli tatlı yiyorum midem bulanmasina rağmen 🥲
Ozlm0916 hilalaar 4+4 te ögrendik bizde 20 haftaya kadar belirti hissetmedim kusma mide bulantısı hiç bişey yaşamadım 20 den sonra başladı dertler şimdi 31+2 olduk oğlumla 😍🤭
Ademmeva Vesile0987 gayet normal hele birde benim gibi bulantısız bi hamilelik yaşarsan (çok şükür) 8. Haftaya kadar bişey anlamazsın sonra kasıklarımda kramplar başlamıştı göğüslerimde hassasiyet o zaman artık hissettim hamile olduğumu
Damlacaa 16+4 oldu ben hâlâ hissetmiyorum kız 🤪🤪🤪 daha çok erken annelik duygusu bile pekisemiyor tam bulantılar başlayınca açlıktan ağlıyodum açım midem bulaniyo diye. İki aylık olsun başlarsın ağrılarını çekmeye hissedersin Allah bağışlasın 🌸
hilalaar Damlacaa asla beklediğimiz anda olmuyor bende hamile olduğumu öğrendiğimde hep elim karnimdaydi durtup duruyodum 17 haftalıkken akşam uyumadan önce yine elim karnimdaydi tekme artı çok değişik bi his anlatılmıyor gerçekten ama bi anda oluyo 25 haftadan sonra ben dışardan tam belli olmaya başladı hareketleri. En kısa zamanda hissedersiniz inşallah 😇🙏
Yasemiinny Vesile0987 Bebek oluşmaya başlayınca belirtilerini hissedersiniz. Halsizlik, uyku hali, mide bulantısı gibi
Deletedmom7373700 Vesile0987 ne hissetmeyi bekliyordunuz ki 😂 bebek daha nokta gibi falan. Rahme bile tutunmadı henüz tam olarak.
_Arslan_ Vesile0987 gayet doğal ilerleyen zamanlarda o günleri mumla ario insan bnm 10 haftada kusmalarim başladı ama öyle böyle deil ve 24 haftaya kadr surdu şimdi ödem başladı tansiyon fln fln bel ağrısı inşallah seninki sorunsuz rahat bir şekilde geçer
melina2020 Vesile0987 Normal her hamilelik farklı ben kızımda 9 ay boyunca hiç bir defa fenalaşmadım hiç bir defa halsiz olmadım ne de istifra ettim o kadar güzel geçti ki şimdi 5,6 haftalığım hep bulantı hep kusma isteği çok farklı yani
Ftynur Vesile0987 çok normal 34 haftalık hamileyim oğlum arada vurmasa hala hamile olduğumu unutuyorum çok rahat bi hamilelik geçirdim karnım yeni büyümeye başladı😁
Bora5832 Vesile0987 6 haftalık hamileyken öğrendim hamile olduğumu adetim gecikti diye farkedince yoksa haberim dahi olmadi hiç
TeoMom Vesile0987 Canım 12. Haftadayım göğüslerimde aşırı hassasiyet var başka da hiç belirti yok hele senin bulunduğun haftalarda olmaması çok doğal