Bittersweet Arkadaslar kullanan var mi geceleri bel agrisi yasiyorum almali miyim gerekli midir? Bir de cok mu buyuk butun yatagi kaplar mi
Kenanizm18 Bittersweet tek basına yatmıyorsan zorlayabilir biraz büyük. Bende eski tip uzun yastıklar var onlardan kullanıyorum.
birdamlayagmur Bittersweet bn emzirme yastığını kullaniyorum.😀 hem cok büyük degil hem de rahat ettim. ama bel ağrısına faydasi olacağını sanmıyorum..
Brlgry Bittersweet ben şimdilik uyku setimin yorganını rulo yapıp bir güzel sarılıyorum işimi görüyor 😂😂
Hilosko Kac haftalik gebesin cnm bn 12 haftalikken almistim suan 37 haftaligim hala kullaniyorm bel agrisina faydasi var mi bilmiyorum ama 5 yastikla yatmaktansa hamile yastigini tercih ederim alistim simdi misafirlige gidince zorlaniyorm
Rumeysaylz Ben aldım muhteşem bişey benim için yastık 😍 kurtarıcım yatağada sığıyoruz vallahi çok rahat tavsiye ederim hanımlar 👍😊
Sinem123 Kesinlikle ben de tavsiye ederim. Biraz büyük ama yatakta dönüşü de engelliyo böylece. Bence almalısınız:)
Rumeysaylz detetedmom404 gittigidiyor.com dan aldım 5 bölge destekli hamile yastığı çok rahat ediyorum ben
detetedmom404 Rumeysaylz bende alıcam baktım da resimler çok sahte gibi geldi güvenemedim ya halbuki gitti gidiyordan defalarca alışveriş yaptım
Rumeysaylz detetedmom404 Bende çok tereddüt ettim ama eşimle araştırdık bayağı ve öyle almaya karar verdik
detetedmom404 Rumeysaylz 59 kiralık olandan mı aldınız 100 liralık mı resimler aynı gibi ama fiyat farkı var
begumge Bittersweet hamilelikte en yakın arkadaşım oldu kendisi. Tavsiye ederim 😂😂 hamilelikten sonra eşim de kardeşim de talip ama vermem 😂😂