BirFeyzaBirBebek Karelinannesi aslında bebeğe emzik vermemek lazım. Damak ve diş yapısını kötü etkiliyor.
Bellacaio Derya oda doğru daha ufakken oioi denedim yok farklı markalar hep ziyan oldu🤦🏻♀️ 2. Geliyor benim ama yine gözüm bibslerde, akıllanmamışım😂
Haticenurozturk Karelinannesi emzik hastanede tutmadı istemedi biberonada ben vermedim emzirmek istedigim için şuan sadece anne sütü 😄 ama e bebeğin bı markası vardı onları almıştım boşa almışım
Haticekosar İkisinide wee baby aldm bence wee Babyde iyi daha önce kullandım memnun kaldm çok fazla pahalıya gerek yok bazı bebekler emzik almıyor para boşa gidiyor ben her ihtimale karşı yine de çantamıza koydum
Biroglanannesiii Karelinannesi Ben avent soothie aldım emziklerini canım bir adette Dr.Brown’s tercih ettim hangisini tutarsa biberon da avent tercih ettim
minik_koala_ve_annesi 2bebe1gebe benim yegenim 6 yasinda birakti emzigi 😅0-6 dan baska kullanmadi buyuge geciremedik 🤭
2bebe1gebe minik_koala_ve_annesi işte okuduğum kadarıyla çoğunlukta geçiremiyor yeğenimde emdi ama bir türlü geçiremediler büyüğüne oda hep öğürdü bende öecbur klasik emziğe alıştırdım zor oldu ama alıştı😂