Elisam123 Mucizehonay ben de 2. Bebeğime hamileyken öğretmiştim karnım sisince zor olur diye başladım bı de çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordu kizim o nedenle erken davrandım belki bezdendir diye ama bezden değilmiş çok temizledigimden hasta oluyormuş yavrucak sen hazirsan bebeğin de konusabiliyorsa hemen başla havalar da isinmisken 1 ay sık dişini halıya da iseyecek yatağına da sakın kızma bağırma bez baglama bezi bı kere de çıkar at bı süre de evden dışarıya çıkmayın dışarıda zor duruma düşersin
Mucizehonay Elisam123 canım peki bişey sorcam Benım kıza altın sil diyince arkadan öne siler gibi yapıyor aslında arkadan silmek ciş bide önemli degil kaka yapınca nasıl olcak
EssoSavve Mucizehonay ablam doğum yapıyordu ben hastanede yanında kaldım annemde ablamın kızını ve benim oğlumu aldı onlara baktı. Ertesi gün taburcu olacaktık hastaneye geldiler dedi ki anne ben sürpriz yapıcam dedim ne oğlum ben artık eeebi oldum çiş yapmıcam dedi ne gece ne gündüz bi daha asla yapmadı daha 2 yaşındaydı kuzum 🥰 sonrasında ben destekledim cik cik eden bi klozet kapağı gibi bişi vardı ondan aldım falan keyifle yaptı. Size tavsiyem ise tuvaleti eğlenceli hale getirin şarkılar falan söyleyin özellikle pepenin çişimiz tuvalete şarkısı var eşimin yeğenine denemiştim ben çocuk yaptı büyüğünü WC ye ama annesine sor asla yapmaz tuvalete diyordu 🙄 herkes şaşırdı yaptığına bazı çocuklar korkuyor dehşete falan kapılıyor eğlenceli olması onları daha da tetikliyor
Mucizehonay EssoSavve çokkk hakkısınız canım cocuklar sevıyo böyle şeyleri eğlence süpriz olunca deneyecegım mutlaka teşekkür ederım canm sizede güzel bi süpriz yapmıs yavrunuz maşallah diyelim
Mucizehonay Eylulsmom_02 kanka gercekten zor oluyo sanırım ama iyimiş kaka baybay demek deneyecegim canım 👍🏻
Elisam123 Mucizehonay önceleri ben sildim onu tuvaletle birlikte hemen öğrenmedi sonradan kendisi silmeye başladı poposunu kakada çok zorlanmadım çiş kaka ikisi birlikte alıştık bı kaç kere altına yaptı kakasını bı dahaki sefere tuvalete yapalım annecim dedim sonrasında alıştı ayrım yapmadık yani ama illa ki altına yapacak ilk etapta
Gizem41 Mucizehonay ben ilk 2.5 yaşında denedim kızımda hazır değildi çok streslendi bende gitmedim üzerine daha sonra 3 yaşında denedim bu süre zarfında kendimle birlikte götürdüm bunun normal bir şey olduğunu filan anlattım lazımlığına oturttum ilk çişini yaptı çok mutlu oldu hep takip ediyordum kendini kastığı zaman oturttum işte tuvalete beraber döktük bay baylar alkışlar havada uçuştu 😂😂 kakası içinde bi kaç gün uğraştım kendiliğinden yaptı gece beslemesi hiç yapmadım eğer bi yere yaptıysa ona temizlettim böyle böyle alıştı ☺️☺️☺️
Elisam123 Mucizehonay 1 haftada öğreniyor altına kaçırması ara ara olabiliyor yani 4 gün 4 gece düzenli çişini yapar ama 5. Günü kacirabilir sabırlı olman lazım hah tamam oldu bu iş deyip de eğitim de rahatlama geceleri alarm kur uykusunda götür tuvalete
Dark Mucizehonay Instagram hesabıniz varsa akademisyenanne hesabına bakabilirsiniz. Doç.dr kendisi çocuk gelişimi alanında. Son paylaşımı tuvalet eğitimi psikolojik etkileri üzerine. Çok faydalı bakmanizda fayda var 🌸 çocuklar tuvalet yapmayı vücuttan bir parça ayrilmasi olarak gördüğünden dikkatli olmak lazım
sliya30 Mucizehonay canım isteyen başlarda bağlayabilir bence.. Ama ben bağlamadım gece uyandırdım gece uyandırmak zor oluyor ama dediğim gibi Allaha şükür benim ki hemen alıştı.. Mesela bi tanıdığım var o ne yapsa başaramadı değişiyor çocuğa göre geceleri her gün altına yapıyor çocuk doktor bile fayda etmedi…..
Elisam123 Mucizehonay yok baglamadim bezi bı kerede cikar at yoksa kafası karışır eğitim süresi uzar dediler bana öyle yaptım tabiki bağlasam mi diye düşündüğüm oldu ama baglamadim 1 tüm 1 yarım primam var 5 numara saklıyorum diğer bebeğime 😅 çok pahalanmis bir de
Kebelekim Mucizehonay sizinle bir kaç kez girsin yaparken siz, kakasını yaptıktan sonra baybay diyerek sifona basın, kendisinden bir parça koptuğunu düşündükleri için genelde korkuyorlar. Sohbet edin dikkatini dağıtın yaparken sonra alisacaktir.