Mucizehonay merhaba 2 bucuk yaşında 2 günde verdiğim eğitimimizi sadece 1 hafta ara sıra yatağını ıslattı ama artık saat kaç olursa olsun çişine uyanıyor bizide uyandırıyor kakaya gelince anne kaka demiyor vereli 4 ay olcak halen demiyor klozete oturuyor o sıra anne sarıl diyor 🤦🏼♀️ Bana sarılıp yapıyor ilk Zamanlarda hiç yapamıyordu bi kere kızdım yaptırdım ve sonra kaldırıp bak kakalaaarr bay bay kakalarrrr diyip sifona bastık ve babasına gidip babasssıı bizz kaka yaptık diyip alkış yaptık ve bu 1 ay sürdü her kaka yaptında kızım kaka baybay diyip anne ben kaka yaptm diyip alkıslıyor
Öğretme aşaması da şöyle oldu çok zor oldu yediğim darbeler efsaneydi yüzüm fln darma durman 😃 kızıma klozet aldık öncelikle ve bacaklarını sıktı ondan oturmak istemiyormuş meğer ama ilk çişi yaptında tamam oldu bu iş dedim ve her 20 dk da bir 30 dk da bir hadi çiş yapalım dedim ve oturtturdum yapmassa 10 dk sonra bidaha götürdüm çok ağladı direndi hep meğer canı acıyomuş sonra klozete koyulan yumusak bezli olan aparatı aldık ve onda rahat bi şekilde yapıyor bezi bi kere çıkardım daha da takmadım geceleri uyandırdım çişe hemde 1 hafta boyunca yatmadanda götürdüm bide şuan halen bakkala markete giderken önce çiş yapıyor öyle çıkıyoruz daha hiç dışarda anne çiş demedi bir gün dersede ilk deneyimim olcak herhalde 😃