Elfs Şöyle miydi böyle miydi sancı o muydu bu muydu korkularım var nasıl olacak deerrrkeeennnnnn 40+3 de normal doğumdan başka hiç bir ihtimali düşünmeyen ben doktorumun 1 saat içinde seni acil sezaryene alıyorum dedi ve annemle bile ameliyathane kapısında karşılaşıp girdim. en zor tarafı o kapıdan içeri girerken sevdiklerimle vedalaşmaktı evet kendim de sağlıklıçıyım ama o kapıda her şey normal gibi davranamadım. Size bir klasik söyleyeceğim dünyanın en en en güzel şeyi ve her şey unutuluyor. Sen bunu okuyan anne sen mükemmelsin bebeğin de mükemmel her şeyi Allah’ın izniyle beraber halledeceksiniz 🌸şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum🙏
Deletedmom83940 Elfs rabbim bize de nasip etsin hayırlı doğumlar evladımıza kavuşmayı bol bol öpün koklayın miniğinizi 😊 umarım sağlıklıdır bi sorun yoktur 😊
Elfs Deletedmom83940 çok teşekkür ederim normal doğum yapacağımı düşündüğüm için dua listem bile vardı ama her şey senin istediğin gibi değil bebeğin istediği gibi oluyorrr-muşşş🐣☺️ Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben normal doğum isteyip hayırlısı neyse o olsun diyenlerdendim ama sezaryeni da hiç düşünmüyordum. O nasıl isterse öyle geldi çokta güzel oldu. Kakasını yapmış iyi ki diretmedim ☺️
Liyasmum Elfs yaaa gözlerim doldu okurken , sanki ben yaşamışım gibi canlandı gözümde , ne güzel yazmışsın , allah analı babalı büyütsün , hayırlı olsuun 🌸🌸🌸🙈
Elfs Liyasmum çok teşekkür ederim canım ☺️☺️ Çok sağol Allah tüm doğuracaklara ve tüm hastalara yardım etsin inşallah ☺️
Sehrbnon12 Elfs yaa o kadar iyi geldi ki şunları okumak bende 14 haftalık ikizlerime hamileyim ve 20 yasındayım simdiden cok korkuyorum nasıl olucak falan doğum vs nasıl geçicek bu yazdıkların iyi geldi tesekkür ederim
Huda_seher Elfs sağlıkçı olarak doğumu nerde tercih ettiniz?(devlet/özel) Neden sezeryana alındı hemen 🙈
Elfs Huda_seher ben özel tercih ettim. Doktor Bebeğimin nstsini beğenmedi bir defa daha çekti onda da sıkıntı vardı. Öyle olunca istersen suni deneriz ama bebeğim küvöz riskini arttırırsın normal doğum bebeği yorar oksijeni 100 se iyice düşecek dedi. Bebeğin zaten yorgun dedi tamam dedim ve en doğru kararı vermişim bebeğim kakasını yapmış poposundaymış suya karışmadan almışlar. Normal doğumu denesem karışırdı.
Elfs 127383 spinal hızlı etki ediyor epidural 10-15 dakika sonrasında etki ediyor ama zaten anestezi doktoru karar veriyor size sorulmuyor.