twinboymama yumurta geliştirici ilaçla hamile kaldim bende. Kistlerim olduğu için ilac kullanıyordum bırakınca da geçmeyen kanamam oluyordu kontrollu hamile kaldim. 3 ay her ilactan sonra doktora gittim yumurtaları gördükçe ovulasyon testine göre hareket ediyorduk. Son ay gittiğimde 3 adet yumurta ve 2 tanesinin cok geliştiğini söyledi doktor ama bilmediğimden ve aklimin ucuna gelmeyeceginden ikiz olacağını düşünmedim tabi 😂 neyse artik kontole gelmene gerek yok ayni sistem devam pozitif görünce direkt gel dedi doktorum. Kan testlerimi yaptırdım ve kontrol için gittik yoğun bir doktor kendisi infertilite doktoruydu. 2 tane dedi öyle deyince ya hayir yumurtalama değil bebek bakıyorduk dedim😂 megersem 2 kese varmış 🤦🏼♀️ 2 bebeğimiz var dedi ben şok hayir dedim ya 1 dir o 😂 ultrason kağıdını cikardi ben bir hatıra fotoğrafı vereyim seni inandiramicam bak bak sindir içine dedi 😂 odadan ciktim eşim kapidaydi ben hala şoktayım anlatamıyorum kağıdı verdim eline anlamasi güç oldu bak diyorum 1 2 😂 bir dk dedi gercekten mi duvara yaslandi beni yalnız birak inanamıyorum rüya olmali dedi ve ikimizde gerçekten cok korktuk sonra ayri bir sevinç. Arabaya kadar konusamadik. Arabaya bindik bakisiyoruz sonra sarildik ağladık biraz heyecandan 😢 ama benim içimdeki Ateş gerçekten onlara yetebilir miyim oldu. Ya tasiyamazsam ya kavusamazsak vs vs hersey geldi aklima. Cok problem yasamadim ağırlaşmaktan baska. Simdi 8 ayliklar iyi ki diyorum hala inanamasam da 2 çocuğum olduğuna birde çift yumurtalar ikiside ayri bir tat şu an öğlen uyksundalar burnumda tütüyorlar yaramazlar 🥰