merhaba güzel anneler. merak ettim, ikiz olduğunu nasıl öğrendiniz, öğrendiğinizde nasıl tepki verdiniz ve ikizi bekliyor muyudunuz?
ben kendimden başlayayım
benim kendi ikiz kız kardeşim var, çift yumurta ikiziyiz. bize hep ikizlerin ikizi olmaz derlerdi. kardeşimin de 2 çocuğu var tek tek. ilk ultrasona 5+5 te gittim normal boyutlarda bir kese kese göründü. zaten 3.5 sene sonra oluşmuş bir gebelikti, sağlığından başka bir şey düşünmüyordum. ikiz hiç aklıma gelmemişti. ama 2017 de instagramda ikiz bebeklerin fotoğrafının altına ‘bi gün benim de ikizim olur mu😊’ diye yorum yazmışım bunu geçen hafta gördüm. her neyse ikiz ikiz diye düşünüp dillendirmiyordum açıkçası pek de ihtimal vermiyordum. evlendiğimizden beri eşim söylüyordu ikiz olur mu acaba diye. tek kese de görünce tamam dedik ikiz değil. 2 hafta sonra 7+5 te kalp atışı duymaya gittğimizde doktorun 10 saniye kadar ekrana değişik bakışları beni hayli korkutmuştu. bi sağ bi sol yapıyor. ‘hocam hangisi plasenta hangisi bebek?’ diye sordum. halbu ki bebek kadar plasenta olur mu 😂 doktor da ‘o gördüklerinin ikisi de bebek, ikisinin de kalp atışını görüyorum’ demesin mi. dinletti tabii hemen ama ben şoktan pek bi şey anlayamadım. eve gelince biraz dank etti😂 alışmam da bi kaç gün sürdü bi değişik tavırlara girmiştim, yetebilecek miyim, nasıl yapacağım, etrafımda hiç ikiz yok. şimdi 24. haftadayız çok şükür her şey normal ilerliyor🧡
3.5 sene her ay beklemiş biri olarak, anne olmak isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakma Allah’ım. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle🌸
İkiz olduğunu öğrenince ne hissettiniz?🫠
twinboymama ay maşallah çok güzel bir hikaye çok duygulandım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
⏫⏫⏫
3babymom teşekkür ederiiim🌸 hepimiz, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayalım evlatlarımızı🫶🏽
Tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo transfer edildi yani ikiz olmasını göze almıştık bizde 😂 4. Hafta kontrole gittik doktor tek kese tek bebek dedi niyeyse işte bi oh çektim 😂 ama doktor beta değerimden şüpheleniyordu zaten haftaya tekrar görüşelim dedi. 5. Hafta gittiğimizde ekrana bakıyorum iki kese var doktor bi şey demiyor inceliyor. Ben orada ki ne iki bebek mi görüyorum diye bağırdım 😂 biz bir hafta içerisinde tek bebek olarak kendimizi öyle bi hazırlamışız ki şoka girdik. Çıkınca eşim mutluluktan ağlıyor ben korkudan 😂 ilk bir kaç günüm ağlamayla geçti yetememe korkusu nasıl bakacam şu bu 😂 şimdi 19. Haftadayız iyi ki diyorum biri kız biri erkek sevincim 10 a katlanmış durumda 😂
Eylul10 maşallahh🥲 durumlarımız benzermiş, ikimiz de teke alışmışken çifti görmüşüz. bi de bi kız bi erkek, tadından yenmez cidden🫠
twinboymama ve ben bir post açdımki sonradan ikiz oldugunu öyrenen varmı diye senin postun çıktı karşıma bendede Gecen sefer arka duvar yazılmışdı şimdi ön duvar yazılmış bebeyin yerleşdiyi yere bende düşünüyorum açaba ikizmi Yada bebek yer deyişdirirmiki arkadan öne🤣🤣
Fidan_14 ikiz olsa doktorun söylerdi ama. ön duvar arka duvar mevzusunu hiç bilmiyorum ben 😅
twinboymama rabbim inşallah banada bu güzel duyguyu yaşatır Allahım en hayırlısını bilir bakabilecek güçteysem bana ve isteyen tüm kadınlara ikiz gebelik nasip eder inşallah🌹 yorumumu görenlerin dualarına talibim🙈🌸
twinboymama ben azeriyim bizde yerleşdiyi yere öyle yazıyorlar
aynenkezoaynen hayırlısıyla gönlünüzdeki olsun inşallah🫠
🌸🌸🌸
🫶🏽🫶🏽🫶🏽
Deletedmom_85 mutena😽 beraber de gün sayacağız burda senin için nasipse🫠 sonn 99 postu açacağız
18 aylık biri kız biri erkek minnoşlarım var ve şuan tekrar 10 haftalık ikiz hamileyim 😍🙏🏻
twinboymama ben doğum yapalı altı ay oldu geçen sene bu zamanlarda yeni hamileydim bebek düşüncemiz henüz yoktu korunduğum halde hamile kalımca bi triplere girdim kavga gürültü isyan herşey karmakarışıktı sürekli ağlıyordum eşimi suçluyordum hastaneye gitmemekte diretiyordum sonra küçük bi kanama yaşayınca mecbur hastane yolları bana göründü gittim herşey normal dedi doktorumuz 13 haftalık bebeklerimiz dedi öyle deyince bi şok yaşadım ve çok utandım hem eşime karşı hem Allaha karşı kalp atışlarını duyunca bütün korkum hırçınlığım bitti gitti dışarı çıkıp eşime söyleyince o da sevinçten oturup ağladı ailemize karnım belli olmadan söylemedik 36 hafta boyunca heyecanla bekledik çünkü ailede ilk bizim ikiz bebeklerimiz oluyordu ileri haftalarda biraz sorunlarla karşılaştık stresli bi hamilelik geçirdim ama şimdi hamileliğimi özlüyorum onların ilk kalp atışları ilk hareketleri o kadar güzelmiş ki insan sonradan farkına varıyor o yüzden tadını çıkarın doğumdan sonrası zaten apayrı bi macera Allah sağ salim bütün hamilelerimizi bebeklerine kavuştursun inşallah
cennetahaa ayy ne güzel çifter çifter vermiş Rabbim🥰 nasipse araları 2 yaş olacak sanırım. 2.nin de ikiz olduğunu öğrendiğinizde ne yaptınız çok merak ettim🥲
Hellili Allahım bu günleri görebilecek miyiiz🥹 maşallah Allah bağışlasın. 13. haftaya kadar hiç gitmemişsiniz bir de istemiyormuşsunuz. çok sürpriz olmuş size 😅 ama çok sevindim sizin adınıza. bir anda dönüp mucizelerin tadına varmışsınız🥰
twinboymama valla güzel bi duygu kendimi çok şanslı hissediyorum ama çok zor annem olmasa bakamazdım ve yeniden tekrar hamile kalmam bize büyük bi şok yarattı 😂