280322- 12 yi geçtik ama özellikle sabahları çok çok kötü oluyorum diger hafta kontrol var geçmezse isteyeceğim ilaç
nilsmomy ssuullaa 6. Hafta başladı şuan 12. Haftadayım hala hergun kusuyorum midemden mahvoldum. İlk zamanlar çok isyankardım bu duruma ama şimdi kabullendim 😅
hurrem_sultan Kusma yaşamadım sadece bi kere o da uçakta yolculuk yaparken ama onun dışında bulantım ve tiksinme vardı beşinci aya kadar ama bu bile iyi bişey ilk gebeliğimde sürekli kusan biri olduğum için bunda rahattı dğerine göre
Sehersudi ssuullaa ben 3 ayı bitirdim hiç kusmadım. İlk kızımda çok bulantım vardı ama bında hiç olmadı. Dördüncü aya girdim ama arada pis kolan birsey olursa midem bulanıyor. Onun dışında maşallahım var 😃
Sehrbnon12 ssuullaa 6 haftada basladı canım suan 13 haftalık olduk ikizlerimle halada kusuyorum ve iştahsızımm maalesef :(
mimar_anne ssuullaa 8+1 im hiç mide bulantım kusmam olmadı bir defa oldu oda yumurta kokusundan öğürme geldi başka hiç olmadı
Zeyneponur ssuullaa 4.haftamda başladı 32 haftayim hala midem bulanıyor hic gecmedi ama ilacla yatistiriyorum ilk 4 ay hergun 5 6 kez kusuyordum çok kötü günlerdi çalışıyordum agzima attigimi cikartiyordum otobuste falan cok perişan olmuştum ayrıldım işimden dayanamayıp