babysmommmm mydeno13 bakalım bizim bu ayın 28 inde araştırma hastanesinde detaylı ultrason randevumuz var umarım aklımda soru işareti kalmaz.
Meros15 mydeno13 aynen biliyorum görmüştüm verdiklerini ama hiç hastaneye gittiğimde ordan sıra almadım ekseri MHRS den aldim
mydeno13 Meros15 sabah erken gittim ben verdiler 8.30 da mı ne idi gittim zaman bazen de vermiyor olabilirler Fatma hoca gebelere veriyor genel de
Meros15 babysmommmm rica ederim canım ne demek 😊 evet ilk başlarda ben de oraya gidiyordum rezil oluyorum git gel ondan Kepez devlete geçtim iyi bı doktor bulup
babysmommmm Meros15 bu arada detaylı da devlet yada araştırma hastanesi renkli gösteriyor mu bebeği yada renkli fotoğraf veriyor mu canım bir bilgin var mı ☺️🤗
Muallimeeeee babysmommmm tıp renkli vermiyor ama gayet anlaşılır ultrason kağıdı veriyor. Normal muayenedeki ultrason fotoğraflarindan bir şey anlaşılmıyor bebeğe dair ama ayrintilida verilen gayet net.
babysmommmm Muallimeeeee Evet bende en son detaylı için randevu almaya araştırma hastanesine gittiğimde muayene de olmuştum .Verdiği kağıtta bebeğe dair hiçbir görüntü yok umarım detaylı ultrason da ki fotoğraf öyle olmaz ☺️
Mugedemir mydeno13 evett ben hasan urcuya gitmistim detayli bir sekilde 1saat bakti ayriyetten fotograf ve cdsini de vermisti her yerde farkli yapiliyor
Smylcn_ Mugedemir merhaba 🥰 doğumunuz gerçekleşti mi ? Hangi hastanede yaptınız ? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız 🥰
Dilanayhan Bence eğitim araştırma daha iyi dogum için ama doktor onermime istersen tarık mandal var kepez devlet hastanesinde çok ilgili Bi doktor ama bende özelde yapamazsam dogumu araştırma hastanesınde yapmayı düşünüyorum
mydeno13 Dilanayhan Tarık mandal mı ? Ben acile gittim de hep bi azarlamalı konuşuyor .. demek ki doktor kişi den kişiye iyi geliyor