Lavinnn canım çok üzüldüm.ama kendini yıpratma çok fazla biliyorum üzülüyorsun okadar iyi anlıyorum ki aynı durumu 2 defa yaşadım . Ve çok üzülmüştüm etrafimdakiler üzülme dedi ama elde değil işte biliyorum yaşamayan anlamaz. Ama hiç isyan etmedim dua ettim. Vardır bı hayir dedim Allah’a sığındım. Kürtajdan korkma ben ilk olduğu için titreyerek oturdum o koltuğa doktorum sakinleştirdi.sana yazıyorum korkma diye tecrübesiz olunca korkuyor insan. Zaten oturuyorsun o koltuğa anestezi uyguluyorlar 3 saniye sonra uyuyorsun ve gözünü açtığında herşey bitmiş oluyor. Bana hemsire çok üzülerek uyuma demişti nasıl uyursan öyle uyanirsin.ama tabi üzüntüme engel olamadım öyle uyumuşum uyandığımda kendime gelmek istemedim.zor kaldırıp götürmüşler beni odama . Sen daha dirayetli ol.hic acı hissetmiyorsun zaten eskisi gibi zor değilmiş vakum sistemiyle yapıyorlar rahime de zarar vermiyor. Sadece ağrı oluyir adet sancısı gibi bı tık fazla ama dayanıyorsun ağrı kesici vuruyorlar benim acı esigim düşülmüş oyuzden öyle hissetmisim bazısı çok hafif ağrı geçiriyor.Uyandıktan 1_2saat sonra çıkıyorsun.ilk gün dinlen iş yapma yat.15 gün felan kanaman oluyor. Bide ben 1 hafta beklemiştim kendi düşsün diye düşmedi. Bence çok bekleme 10 günden sonra düşmezse aldır. Doktorlar 1. Düşük çok normla diyor bana da aynı şeyi dediler .ama sen sakın test yapmadan hamile kalma .ben tecrübeli olsaydım 1 den sonra yaptirirdim 2 yi yasamazdim belki . Hayırlısı buymuş. Sen doktora rica et istesin bütün tahlillerini. Uzun uzun yazdım ama başımdan geçtiği için detaylı yazıyım ki rahatla diye . kendine çok dikkatll et kuzum bol bol dua et🌸🤲