Lavinnn söyle kuzum ben yaşamadım ama boş gebelik geçirdim 3 doktora birden muayene oldum boş gebelik olmasına rağmen kendi kendine dusurecegime kürtaj olmamı onermislerdi heleki senin içinde oluşan birsey var onu o şekilde düşürme çok ağrı çekersin bide parça kalırsa illa kürtaja sokacaklar yine yani direk kürtaja girmelisin tamamen uyutuyorlar kesi dikiş hiç birsey olmuyor rahme zarar vermeyecek esnek bir vakumla içindekileri çekiyorlar bu kadar 15 dk lik operasyon ve hemen yuruyebiliyorsun ağrın olmuyor gebeligide etkilemiyor.. ben boş gebelikten sonr genetik test verdim sehir hastanesinde bir kürtajim olmasına rağmen 3 dedim bazen yalan söylemek gerekiyor malesef doktorum gerek yok demişti halbuki iyi ki yapmışım düşük dozda olsa pıhtılaşma çıktı şimdi tekrar hamileyim 4. Haftadan beri kan sulandirici kullanıyorum çok şükür 14 haftalik olduk inşallah sagsalim de kucağıma alırım sana diyeceğim genetik testi de kesinlikle yaptır sonuçlar bir aya çıkıyor… Çok üzüldüm adına ama unutma senden daha kötü çaresiz durumda olanlar var şükret bu yaşadıklarına rabbimin vardır bir bildiği inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder 🧿🤲🥲