Bia Arkadaşlar çok stresliyim... ne olur bana bi yol gösterin, rahatlamaya ihtiyacım var Bugün adetimin 7. Günü 4. Günümde test yaptım koyu pozitif çıktı 5. Günümde kan verdim hcg 181,6 çıktı Bu akşam tekrar kan vereceğim Geç döllenme olabilir dedi ama en son birlikteliğimiz 25 ağustos.. bu kadar geç döllenme olamaz ki o yüzden.. korkuyorum 😞😞😞 hcg si düşük olup hamile olan var mı?
tugbaninmucizesi Bia 35 di ilk betam su an Allaha şükür 16+6 haftaligim oglumu bekliyorum sende hamilrsin 2 günde 2katina yukselirse sagliklidir iliskiyi degil son adet baslangicini baza al canim oyle oluyor 😊
Emineyldrm Bia 158 di benim degerim 39 haftalik olduk icini ferah tut canim degerlerin yukselir insallah saglikli bi gebelik olur :) benide 10. Gundeki degerim oyleydi
Asafinannesi Bia canım ben 7.00 la öğrendim hamile olduğumu 😅 adetimin 4. Günü öğrenmiştim sat a göre 2 hafta geriden geliyoruz geç döllenme sebebiyle 🙇🏼♀️
deletedmom6295 Bia adet günümde 25, iki gün sonra 56 ondan iki gün sonra da146 idi. kimyasal mıydı dış gebelik miydi boş gebelik miydi diye aklımı kemire kemire geçti ilk haftalar çünkü beraberinde bitmeyen lekelenmelerim de vardı. 24. haftadayız çok şükür ☺️
Tiredmother Kendini bunları araştırıp strese sokma en önemlisi stres sen rahat ol ki o da rahat rahat büyüsün içerde, kafanı dağıt onu düşünme bile ama yorma kendini mümkünse istirahat et biraz
Brcrtny Bia aynen bende kan verdim sonuç bekliyorum 🙏🏻 Şuan şiddetli migrenimde var ama beta teste bağlı ilaç serum veremiyorlar hayırlısı hakkımızda ♥️🙏🏻 Güzel haberler alalım