Mamamia 38+0 dayım doktor bu saaten sonra gelebılır dedi .. ama sancım yok aksamları serrtleşme oluyor sadece sizde durum ..
Liyasmum Mamamia 37+5 olduk bizde , nişanım geldi 3 gün önce , bebeğin kafası kanaldaymış hatta baya aşağı yerleşmiş , rahimde yumuşama ve 1cm açıklık dedi ama , ağrı falan yok bekliyorum 😁
Yunrey Mamamia benim bebiş dönmedi makat ama belki bir umut döner diye bekliyorum sertleşme illa oluyor sancı varsa da hissetmiyorum kafam karışmıyor değil
Hazalaskin Mamamia 40 +2 açılmam var 3 cm sancılarım düzensiz ve şiddetsiz bekliyorum sancılarımın sıklaşmasını inşallah akşama kadar doğar nazlı kızım 🥰
Nur123aa Mamamia bizde 36+4 haftadayiz çok ağrılarım var artık tekme atmıyor ama toplanıyor sertleşiyor sürekli beklemedeyiz bakalım ne zaman gelecek
Mamamia Nur123aa doktorum sertleşme iyi dedi kasık agrısı adet agrısı başlatıyormus dogumu hadi insallah başlar ayaklarımı tanıyamıyorummmm😂🧸
yarenaygk34 Mamamia benim ptesi kontrolüm var geçen ptesi doktor alttan muayne etti biraz zorladı uyardım rahimi 2 cm açıklık var dedi akşamına nişanım geldi bir hafta olacak ne sancı var ne bişey inşallah kendi sancımla doğururum suni almak istemiyorum
Nur123aa Mamamia sizide doktor her hafta çağırıyor mu birde bişey sorucam ben çatı muanesi olmadım devlete gidiyorum sorduğumda acilden yapılıyor suyun gelirse sancın olursa dedi ben neye göre normal dogurucam bilemiyorum
Buseyllzr Mamamia 38+1 geçen hafta doktor daha gelmeye niyeti yok dedi kanala girmemiş henüz karın sertleşmesi dışında hiçbir belirti yok nişan da gelmedi doguramiyacagim ben heralde 🤦🙈
Mamamia yarenaygk34 bende suni istemiyorumm… benimde gecen hafta altan kontrol vardı acılmm yok ama :(
nurrrr9897 Aynıyız canım benimde 38+0 sancılar oluyor arada doktor yakındır dedi ama bakalım beklemedeyizzz