Bu otun ise yaradığını çok duydum aldım . Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum . Nasıl yapılıyor ve ne zaman yapılıyor şuan 2 cm acilmam varmış ama daha sancim falan yok. Sancim başlayınca mi ve nasıl yapmam lazım bilen detaylı tarif edebir mi ?
Meryem Ana otu
Bı şişe suyun içine otu koyup bildiğin duaları okuyup yanıma almıştm ama sancı baslayinca şu icirmedi hemsireler zorda olsa bı yudum içmiştim beş dakika içinde doğum gerçekleşti
Aleynasvr bu otu sancıların başlayınca suyun içine koyacaksın içine de felak nas ayetel kürsi duaları okunacak o sudan bir yudum içen de var içmesen de olur doğum esnasında o rahim gibi açılacak doğum bitince de kapanacak inşallah doğumun kolay geçecek Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin…
- Düzenlendi
pinargulhan normal bi su mu kaynatmiycak miyim bir de suyun içinde mi bırakicam hep doğum bitene kadar
Aleynasvr Doğumun gerçekleşir gerçekleşmez hemen sudan çıkarman gerek diye biliyorum.
ahenkk_1224 off o ara onlar nasıl aklıma gelip yanıma falan alırım bilemedim 😀
Aleynasvr ben ilk dogumumda kullandım 5 kiloluk su bidonu kesip de koymuştuk çok açılıyor çünkü benim bebek 40 haftalık olduğu için dogumu biz başlattık suni savcıyla 2 cm acilmam vardi 5 veya 6 saatte doğurdum ilk doğum ve sancısı doğum başlattık bence kolay olmuştu ot sayesinde tabiki suyun içine bildiğimiz duaları ve Meryem süresini okuduk sifa niyetine bir yudum içtim bu kadar
Zehrammm peki doğumdan sonra hemen sudan çıkardın mı canim
Aleynasvr ben otu almıştım ama kullanmak nasip olmadı
Aleynasvr ben de kullandım canım ben suyu içemedim kuzenim koymustu hastanedeyken ama şükür ise yaradı arkadaşım ve kardeşimin eşi için de koydum dua okudum ve suyunu da icirdim onlarda da ise yaradı çok şükür dua olarak yasin tebareke amme meryem süresi okuduk hep inşallah sende de ise yarar güzelim
misbebek inşallah çok teşekkür ederim
Aleynasvr normal su diye biliyorum bir de evet doğum bitince sudan çıkartıyormuşsun rahim toparlansın diye