Ranammmm Deletedmon00881 Aranızda para toplardınız 😅oruçda geçti fitre falan olurdu onunla frenk üzümü alırdım🤣🤣🤣
Deletedmom727272 ayselkocamaz mevsimi geldi aslında yavaştan bulunduğunuz şehirde sebze meyve satan hal varsa gidin normalde alışverişiniz çok olmasa da hamile olduğunuzdan orada size yardım edebilirler🙃
Sehrbnon12 ayselkocamaz yaa kıyamam bizim bağlarımız var razaki üzümü balme dediğimiz üzüm siyah üzüm hepsi var ama daha olmamışlar olsada yollardım sana kova kova yaa :(
Sehrbnon12 Mihrimahvuslat kız o kadarda değil benim kaynanam da aksine kızıyor bana neden bisey istemiyorsun falan diye
Deletedmom83940 @NaimeYilmaz kanka o kadar konuştuk ettik muhabbetin sonunda aşeriyorum diye başlığı değiştirmişsin ev yandı gitti yangını yeni vurdu 😂😂😂
NaimeYilmaz Deletedmom83940 Mevsimi aslında ondan değiştirilmemiştir belki. Şahsen ben her manavda görüyorum :)
NaimeYilmaz Deletedmom83940 Neler neler görüyoruz dışarda televizyonlarda. Nazımız birbirimize geçiyor bence :)) Yine de gördüğümüzde hassas olmaya çalışıyoruz🙏