Mihrimahvuslat Deletedmon00881 öyle ama yazık bacının canı çekmiş ben hamile olsam acaba değişik şeyler ister miyim kaynanam şey derdi bazıları sürekli bişey canım çekti diyenler yalan söylüyor kocalarına is çıkarmak için mi tam hatırlamıyorum ama iyi bişey demedi onu biliyorum 😅😅
Deletedmon00881 esmir cugaramı içtim yatıyom kızlar, post sahibi ve diğer kadın da yatmış bizde yatak artık 😁😈🤭🤣🤣
Mihrimahvuslat Deletedmon00881 yazık kızın canı çekmiş yerine araştırayım dedim Google amca sağolsun yardımcı oldu 😅😅
Sehrbnon12 Mihrimahvuslat kız o kadarda değil benim kaynanam da aksine kızıyor bana neden bisey istemiyorsun falan diye
Halime90 Deletedmom_12 o zaman kimse kahvede paylaşmasın canı çeken olur😀 ne alaka Burada zaten her kes sosyal medya kullanıyordur. Her şey var orayada girmesınler alam var alamayan var
Ranammmm esmir Yok canım ne sorunu ayıp ettin 😅milletin karıları neler istiyo sen hep ucuza kaç ah Ayşo ah🤣🤣🤣
Ranammmm Deletedmon00881 Aranızda para toplardınız 😅oruçda geçti fitre falan olurdu onunla frenk üzümü alırdım🤣🤣🤣