esmir Durubebegim milletin görümcesi psikolog olmuş benim görümcede halâ bana desin bulaşık süngerini bimden al oranın güzel 🤣🤣🤣
Deletedmon00881 esmir görümcesi psikolog olsa ne fayda bir hamileye iyilik edim derken diğerinin kalbini kırıyor, önce kendi gitsin görümcesinin yanına, gerçi görümce den psikolog nasıl bişey olur bilemedim😁😁😁😂😂
Ranammmm esmir Niye öyle diyon hayırlı görümceymiş seni düşünüp demiş bimden al, sana iyilik yarar mı hiç 😜😂😂😂
Deletedmom83940 Deletedmon00881 sjdjssj var böyle tipler yazacak bişey bulamayınca evliliğine sallarlar mutsuz olduğunu iddia ederler banada olmuştu aynısı kanka ordan biliyom 😂😂😂
Deletedmon00881 Deletedmom83940 kız valla şaşıyom yeminle, heryerde yiyecek içecek reklamları var, forumda biri üzüm yazdı diye bencil oldu 🤭😂😂
birmelekannesi0 ayselkocamaz netten yaz canım belki satış vardır getirde filan migrosta vs. Benimde kışın canım üzüm istemişti çok küçük yerde olduğumuz için bulamadık 😏🥲 dün eşim görmüş almış gelmiş ama o gün istediğim gibi yedim valla 🙈🥲😅😇
esmir Deletedmon00881 😂😂 onu bunu bırakta post sahibi nerde bombayı koydu gitti huu bacımmm budun mu gı üzümü 🤩
Durubebegim Deletedmom_12 yaaa Allah aşkına o neyi değiştirir zaten nal gibi ortada üzüm aşeriyorum demiş Başka ne mana buluyorsunuz😁😁
Hapyymami55 ayselkocamaz valla şöyle sarı uuzm olucak bol şekerli bide çekirdeksiz o değil ekmekle yemeye bayılıyorum ben uuzmu oh mis
Durubebegim Hapyymami55 aaaaaa hanım efendi ne diyorsunuz böyle burda canımız öekiyor bu ne bencillik 🤣🤣