Mihrimahvuslat Abooo buralar alev alacak gibi 🤣🤣🤣 uzatmayın kız kaynanayı pıçakladim sizde arada gidersiniz 😅😅😅 @Nurrr3517 Deletedmon00881
Deletedmom_12 Nurrr3517 kotü birsey dememissiniz haklisiniz. Alabilen var alamayan var. Keske baslık yiyecek icerir olsaydi malesef herkesin durumu ve sarti bir olamayabilir.
Nurrr3517 Deletedmom_12 teşekkür ederim bu düşünceniz için ama sizi linçlemesinler silin isterseniz 😂😅
Durubebegim Deletedmom_12 yaaa Allah aşkına o neyi değiştirir zaten nal gibi ortada üzüm aşeriyorum demiş Başka ne mana buluyorsunuz😁😁
Halime90 Deletedmom_12 o zaman kimse kahvede paylaşmasın canı çeken olur😀 ne alaka Burada zaten her kes sosyal medya kullanıyordur. Her şey var orayada girmesınler alam var alamayan var
Deletedmon00881 Nurrr3517 terapiyi burda senle yapıyom gı, çocuklar beni yıpratsaydı burda senle uğraşmaz yatar uyurdum😁💋😂 kocamla hayatım rengarenk buraya nasıl renk katıyorsam özel hayatıma da o kadar katıyorum üzme kendini 😁
Ranammmm Deletedmom_35 Git al hamile manavından Allah Allah, her görüneni canı istermi insanın, eskiden üzüm mü vardı 🤔
esmir Durubebegim milletin görümcesi psikolog olmuş benim görümcede halâ bana desin bulaşık süngerini bimden al oranın güzel 🤣🤣🤣
Deletedmom83940 Deletedmon00881 sjdjssj var böyle tipler yazacak bişey bulamayınca evliliğine sallarlar mutsuz olduğunu iddia ederler banada olmuştu aynısı kanka ordan biliyom 😂😂😂