Aybukealtintas EsraDabakzkal Bilmiyorum ama satıcıdan sipariş edenler var, keşke bende daha önceden bilseydim burda oldugunu o kadar para vermek yerine buradan sipariş verirdm
tutu11 iremby sezeryan doğum yaptim. Karnimda hala bebek var gibiydi. Korseyi kullandıktan sonra gozle gorulur derecede karnim indi. Ama beden olarak zayiflatma etkisi var miydi bilemiyorum. Dogumdan sonra ki kiloma yakinim suanda. 1 ay oldu dogum yapali
Aybukealtintas iremby markasını bilmiyorum tabikide ama tip olarak birebir aynı gözüküyor, en azından alıp denemeye degicek bir fiyatta 🤗
iremby Aybukealtintas bu tipte korse bir cok sitede var ki belden kopçalı. Yamuna icin kesin zayiflatiyor deniliyor.
Azrazerin iremby instagramda fitkorse diye bir sayfadan aldım gayet memnun kaldım termal tayt dikişsiz olanlardan
Ebruuuu64164 iremby ben instagramsa İrembabykids diye biryerden yamuna korsenin aynısı yarı fiyatına aldım kalitesi süperrr bilginiz olsun boşuna aynı ürüne sırf marka ismi için iki katı ödemeyin
Aysegull00 iremby evet ben 3 ya da 3 günlükken giymeye başladım ama normal doğum olduğu için sıkıntı olmadı