Harunnisa iremby normol gogus altindan bacaklara kadar olnindan almiatim ama doktorum bana korse taktirmadigi takamamistim sezeryan olmustum ben
iremby Aysegull00 amin 🙏 siz memnunum diyorsunuz pentiden toparladi inceltiyor yavas yavas diyorsunuz bacaga kadar olan
arkesophia Yamuna korsenin bedenini neye göre alıcaz ya sitesinde bel ölçüsü vermişler ama hamile göbeğine göremi acaba sonuçta doğumdan sonra inicek yine 🧐 kararsız kaldım alanlar varsa yardımcı olabilir mi
iremby arkesophia normalde kac beden giyiyorsan 1 beden buyuk alcakmissin. Ben satan birine sordum oyle dedi.
tutu11 Eczaneden cırt cırtlı olanlardan aldim 50tl ye. İstediğiniz kadar sikabiliyosunuz. Memnun kaldim
arkesophia Meryemim canlı destek hattı var sitesinde ben alırken ona sorucam bide tabi kullananlarada danışmak istedim 😊
Mevsen Aysegull00 Gecen gün bende oradan aldım memnun kaldınızmı ya ilk doğumda bsey yapamadım ama bunda karnımı baya sıktırsın istiyorum ☺️
Aysegull00 Mevsen benimde ilk annemler sarmak istedi eşimde korse aldi memnun kaldım hava bi de çoķ sıcak olmasa daha rahat etcem de
Aybukealtintas iremby Yamuna nın taytı var onu tavsiye ederim, ben hem tayt hem üst olanı almıstım, üstü bir süre kullandım faydasını görmüştüm baya bi ama taytı benim kullanma fırsatım olmadı hamile oldugumu ögrenince, ama kuzenim kullandı memnun kalmıstı🤗
iremby Aybukealtintas memnun kaldiniz yani zayiflatti mi? Bende acaba ustuyle taytini alsam mi ayri ayri dedim. Fiyati cok oldugu icin kararsiz kaldim. Acaba normal belden bacaga kadar olan bir korsede işimi gorur mu baska marka vardir iyi falan.
tutu11 iremby sezeryan doğum yaptim. Karnimda hala bebek var gibiydi. Korseyi kullandıktan sonra gozle gorulur derecede karnim indi. Ama beden olarak zayiflatma etkisi var miydi bilemiyorum. Dogumdan sonra ki kiloma yakinim suanda. 1 ay oldu dogum yapali
Aybukealtintas iremby Ben memnun kaldım gerçektende çok kısa sürede güzel bir incelme saglıyor düzenli kullanımda, hatta ilk elime geçtiğinde ilk kopyayı bile annem zorla takmıştı, 1 hafta sonra ben kendim 3. Kopçaya takabiliyordum. Aliexpresste aynılarının oldugunu bir arkadasım dan duymuştum dilerseniz ordanda bakabilirsiniz
Kibarbaby iremby canım doktoruna sormadan alma derim şahsen ben sordum korseye izin vermedi üst kısmı toplarken mesanede sıkıntı yaratıyo dedi
iremby Kibarbaby aa oyle mi tabi doktoruma danisayim ama pek boyle seylere bir sey diyen biri degil bakalim ne dicek merak ettim
Aysegull00 iremby evet ben 3 ya da 3 günlükken giymeye başladım ama normal doğum olduğu için sıkıntı olmadı
Aybukealtintas iremby markasını bilmiyorum tabikide ama tip olarak birebir aynı gözüküyor, en azından alıp denemeye degicek bir fiyatta 🤗