Bdkdjdksbxn Mrvegrkan bende hamile oldumu öğrendimde bırakıcaktım şuan 24+4 haftalığım hayla bırakıcam diye kendimi avutuyorum her doktora gittimde soruyorum çok sağlıklı diyo doktor 😁
mor_menekse Mrvegrkan canım bence birakmalisn.yani bırakamıyorum diye bişey yok hamilesin çocuk için sonuçta normalde insana da zararlı. İçinde minik bı can var düşün ona nasıl zarar verir.tabi senin kararın
Hapyymami55 Mrvegrkan en az bir en fazla üç tane içiyorum içmemeye calsiiyorum ama kolay zannediyolar ama kolay değil napalim
Liyasmum Mrvegrkan hamile kalmadan önce çok sigara içiyordum , hamile kaldığımda mide bulantılarım başlayınca ilk tiksindiğim şey sigara oldu , allahtan öyle oldu , 9 aydır agzıma sürmüyorum , nasıl içiyormuşum diyorum şuan 😂
Rabiakrky Valla bırakamadım kuzum başlarda bırakırım dedim aksine daha bi içesim geliyodu gece uyanıp sigara içtiğimi biliyorum şu an 36+1 im hala içiyorum içmeme rağmen bebişim gayyet sağlıklı çok şükür doktorum bile şaşırdı sigara içmene rağmen bebeği güzel büyğtmüşsün diyo sürekli 😁
Hellobabyyyyy Rabiakrky komik bişeymiiş gibi gülmeniz peki? Doğduktan sonra belirtiler ortaya çıkıyor benim kuZenim hamilelik boyunca içti çok şükür bişeyi yok dediler doğduktan 3 ay sonra sorunları çıktı ciğerleri ile
Oesra Rabiakrky bence çok sevinmeyin ; o şimdi belli olmaz, ilerde yaşam kalitesiyle anlarsınız verdiğiniz zararı. (İnşallah bir şey olmaz ama)
Mrvegrkan Rabiakrky bende öyle daha yeniyiz biz günde en fazla 4 tane içiyorum bide çevremde herkes içiyor sonra kendime engel olamıyorum
minik_koala_ve_annesi Rabiakrky peki ne kadar iciyorsunuz ayni duygu bende de var paketi yiyesim.geliyor
Sennurklcc Bende kullanıyorum maalesef 24+5 çok şükür sağlıklı çok uğraştım ama maalesef bırakamadım 🙏🏻
Mrvegrkan Sennurklcc of bende kullanıyorum günde en fala 4 tane içiyorum oda stres sıkıntıdan bırakırım sandım olmuyor sonra vicdanım sızlıyor üzülüyorum
AslanBebeginAnnesi ben 16. haftamda bıraktım bi haftadan fazla zamandır içmiyorum ( simdi bi tane icicem esimle , disim cok agriyor😣 cok stresliyim sirf unutmak icin ) ben bıraktıysam herkes birakir kizlar emin olun🤣 gunde bir bucuk paket icen biriydim cunku…ama simdi aklima bile gelmiyor insallah sizler de birakirsiniz🙏🏻 suan dis agrisindan duramiyorum bi tane icicem unuttursun diye oylesine o kadar
Ozged İçinizdeki can için sigarayı bırakmak çok kolay bence. Ben bıraktım öğrendiğim ilk gün. Hala canım istiyor ama içmiyorum. Küçücük bebeğe sigara içiriyorsunuz bir de ama sağlıklı diyorsunuz. Sigara içen tüm arkadaşlarımın bebekleri ilk aylarında hep bronşit geçirdiler aklınızda olsun.
Simayimmmmm Canım.bende içiyorum ilk kizimdada içtim bırakamadım Allah’ıma şükür bı sorun olmadı şimdi 3 buçuk yaşında 2.ye hamileyim malesef bundada içiyorum 😏 12 haftaligim
Buseyllzr Mrvegrkan hamilelikten önce günde 1 paket içiyordum hamile kalınca da bırakamadım çok uğraştım ama olmadı günde 4 en fazla 5 içiyorum hiç 6 yı gormedim daha baya azalttım. Şuan 38 haftalık hamileyim bebeğim sağlıklı çok şükür. Ama keske birakabilseydim hiç icmeseydim diyorum çünkü doğumda veya sonrasında bişey olsa sigara kaynaklı olmasa bile acaba sigarayı birakamadigim için mi oldu diye düşüncem 🤦
Oesra Ben de içiyordum, hamilesin dedi doktor. Paketi eşime verdim ve bıraktım. Ben seçme hakkına sahipken minicik bebeğim seçme hakkına sahip değil bunu ona yapamam dedim ve bıraktım. Öğretmenim her teneffüs içerdim yani… söylemesi kolay falan demeyin isteyin bırakması da kolay.
Oesra Uzmanlar bir tane ile üç tane arasında ya da bir paket arasında fark görmüyor bir tane içmek bebeğe zarar vermek için yeterli diyor.