Ormanmeyveli Kızlar yükleme de 200 leri gördük. Bugün diyete başladım. Bu seferde 100lü değerlere bile çıkmıyor. Açlık 60-70 arası tokluk 95-98 arası. Diyette bir yanlışlık mı var acaba. Yoksa bunlar diyet doğru olması gereken değerler mi bunlar?
Merviiss Ormanmeyveli diyet iniz nasıl benim 1. Saat 183 du 75 mg yükleme de diyete başladım 120-135 arası 1. Saat tokluk
meltemkumsal16 Ormanmeyveli bende tansiyon icin diyete başladım yüksek çıkıyordu bu seferde düşük çıkıyor bende anlamadım 🤷♀️
Ormanmeyveli Merviiss 1900 kalorilik tüm tatlılar beyaz ekmek yasak şekilde bir diyet yazıldı bana. Çavdar ya da tam buğday yiyorum
Merviiss Ormanmeyveli öncesinde çok mu tuketiyordunuz kesince düşmüş olabilir mi çünkü çok güzel düşmüş benim açlık 96-98 arası açlığı duzeltemedim ya yatmadan süt vs içiyorum ondan olabilir mi acaba
Ormanmeyveli meltemkumsal16 Diyetiniz nasıl acaba tuz tamamen yok yine pirinç ekmek vs sizde de mi yok
meltemkumsal16 Ormanmeyveli evet tam buğday ekmeği aldim sabah 2 yumurta dan omlet yaptım çok az tuz koydum 1 Salata 1 domates onlar tuzsuz bide lor aldim peynir tuzsuz yemek gerekiyor mus bol bol yogurt yiyorum aksam içinde taze fasulye yapacağım yanına yoğurtla bide 1 dilim tam buğday ekmeği yicem ama tatlıya alışmışım ve cok yemege kendimi yorgun hissediyorum canim istiyor o yuzden az önce küçük bir kase kiraz yedim 😣
Nskyhn Bence içtiğiniz içecek o an sizin şekerinizi fazlası ile yükseltti bunun başka açıklaması olamaz. Anlık yükseltti yani. Çünkü şimdi de çok düşük diyorsunuz.
Ormanmeyveli Merviiss ayy öncesinde baya baya yiyormuşum tatlı onu farkettim. Mesela geçen 6 adet dolma biber yemiştim sırf pirinçli içi olan 🥺 birde bu sabah diyette bir sıkıntı mı var diye kahvaltıma 2 dilim kivi ekledim tokluk şekerim 129 çıktı ilk defa yüksek demek kı diyet doğru şekerli tüketmemek gerekiyor ya da onu dengeleyecek yanında bir şeyler yemek
Ormanmeyveli meltemkumsal16 ayy bende böyle ekmek bana bana yemek yemek istiyorum 🥺 doğum yapınca pastaneye gidip porsiyon porsiyon tatlı yicem🥺
Merviiss Ormanmeyveli sizin çok iyi ya benim meyve yemeden 130-135 arası oda diyete uyarsam ben mesela 2 ana 2 ara yapıyorum 3 yapamıyorum siz yapıyor musunuz yürüyüş vs
Merviiss Ormanmeyveli muz tuketiyor musun benim aclik çok düşmüyor niye acaba çözemedim gece yatmadan kaç saat önce bitiyor yeme içmeniz
Merviiss Ormanmeyveli bende 27 şuan daha çok var ama doğuma yakın hurma Yerim çünkü en başından beri hurmayi bekliyorum şeker cikti yarabbim 😀😀😀 nasip
Ormanmeyveli Merviiss ayy bende 3 ana öğün yapamıyorum fazla geliyor. Akşama tost vs yapıyorum. Yürüyüş şöyle bazen dışarı çıkamıyorum ama evde baya hareketliyim günlük ev süpürürüm mesela tuvalet banyo yıkarım bunlar baya baya enerji harcatıyor