ahmetinoznuru Eliferimm ah İnşaAllah🥰 sütüm çok çok az mama veriyorum sütüm artsın diye şuan beslenmeme dikkat etmiyorum İnşaAllah kırkımız çıkınca dikkatli beslenip en azından ilk hedefim hamile kaldığım kiloma düşmek istiyorum
ahmetinoznuru Eliferimm sürekli diyetlerle yüksek kilolar veren biriyim ama önemli olan geri almamak onda istikrarlı olamıyorum resmen kışın verip yazın alıyorum gibi bişi 😁 İnşaAllah bu kez kilo verip zayıf kalmayı başarırım
Denizpyraz Eliferimm canim kilolu olmak bebegin hareketini hissetmeni etkiliyor mu kaçıncı haftada hissettin bende 93 kiloyum 15 haftalık hamileyim o yüzden sordum
Eliferimm Denizpyraz Ben hep yorumlarda gördüm kilolu bayanlar geç hisseder diye ama ilk 16. Haftada hissetmeye başladım hafif hafif. Şimdi 22. haftamdayım eşimde elini koyduğunda dışardan hissediyor artık :) bende kilonun etkisi olmadı
Eliferimm ahmetinoznuru Yemek yemek de çok güzel bişi canım engel olamıyoruz ki herzaman. Ömür boyu diyet nasıl yapalım
Denizpyraz Eliferimm bende bekliyorum heyecanla ama kilo yüzünden hissedemezsem diye endişe ediyorum.
Demet06 98 kilo ile hamile kaldım şuan 29. Haftadayız. 101 i gördüm. Bebeğimin hareketleri 15. Haftadan beri gümbür gümbür Çok şükür