Peperonni Mouradi Benim çok düzensizdi ama öncesinde. Her ay aynı gün olmuyordum baya 30 gün 35 günlük döngüler 😂
tomrisinannesii meltemkumsal16 canım tansiyonum 10-6 en yüksek hali ebemiz ve sağlık ocağı normal diyor benim kaçırıyorum acaba 🥺
meltemkumsal16 tomrisinannesii normal canim o değerler benim 14 10 çıktı yüksek senin iyi ondan değil ozamann
Gmz-aykt tomrisinannesii ben de onceleri oluyordu ara ara ama doktora sordum çok aç susuz bırakma kendini demişti bir de sık sık olursa haber ver demişti kontrole gidince bı söyleyin bence
tomrisinannesii Gmz-aykt doktora bi danışayım ben olmadı öğünde çok kaçırmıyorum ama bi problem var sanırım
meltemkumsal16 tomrisinannesii gebeliğe bagliymis yoktu aslında böyle bisey stresim falanda yok ama dikkat ediyorum son haftalar allahtan kiminde 17.haftada başlıyor benim 32 de basladi
Reyhan1 tomrisinannesii ben 29 dayım 2 haftadır bnde de var yer ayağımın altından kayıyor gibi ensem bosaliyor baktığım şeylere odaklanamıyorum bole kanım 10.8 geldi takviye qldim gecmedi KBB ye gittim bisey çıkmadı norolojiye gittim b12 düşük dedi kadın doğum doktorum sonuca normal diyo nöroloji düşük diyo bende ne yapacağımı şaşırdım kullansam mi kullanmasam mi ayrıca benim carpintim oluyor sürekli nabız 120 140 arası hep
tomrisinannesii Reyhan1 b12 düşüktü benimde takviye alıyorum 2 aydır doğum için gittiğin doktorun ne diyorsa onu yap bence canım
tomrisinannesii meltemkumsal16 meltemkumsal16 yarın gebe izlemim var bende oraya gidince soracağım belki bişey derler öğrenirsem yazarım olmadı bu başlığa yine canım
tomrisinannesii Cyln_1 yarın gebe izlemim var kan alıcaz demişti doktor söyleyeyim kan değerlerime iyice baksınlar o halde canım
tomrisinannesii Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı kolesterol biraz yüksek çıktı azda kansızlık varmış sanırım ondan dolayı oluyormuş baş dönmem sizde yaşıyorsanız bunları gebe izlemde yada doktorunuza bildirin bi baktırın