zeynepdurunun_annesi nesenese Canım ben hemşireye vermek için 5 li olan takımlardan aldım onu vericem. Kundak olarak da e bebekteki hazır kundaklar var ya onlardan aldım takımına uygun onu vericem. Ne kadar yaz mevsimi olursa olsun yenidoğan oldukları için korunaklı giyinmeleri gerekiyor. Terletmeyen pamuklu kumaş uzun kollu giymeliler. Özellikle de hastane gibi her noktasında klima olan bir alanda olacağı düşünülürse dikkat etmek gerek 🌸
Zeynepppp23 nesenese bende inşallah ikinci çocuğa çok bisey almayıp bunları kullanırım genel olarak kizada erkegede gidecek şeyler aldım o yüzden 😍
nesenese Zeynepppp23 çok iyi yapmışsınız ikinciye hamile kalinca anlicaksiniz bunlarn kiymetini 🤗 simdi bebek malzemeleri o kadar pahali ki maddi acidan rahat edeceksiniz ayrica gün gün büyüyorlar çok yenisine çok markasina gerek bile yok 🤗
AselLinaMom nesenese canım biz 34 haftalığız bende hastane çantamı hazırladım gibi hemşireye vereceğim kıyafetler bi tane 5 hastane çıkışı var bi tane zıbın bir çift çorap bir tane Penye battaniye ve bir tane de bez koydum zaten giydirip hemen yanıma getirecekler İnşallah bi aksilik olmazsa bunlar yeterli 😍🤲🏻
[silindi] Semayslts ayy bende izmirdeyim temmuz sonu şu 31 haftalık olucaz daha ne yıkandı ne ütülendi kıyafetleri valla 🤣 çalıştığım için doğum iznine yeni çıktım ayy napicaz biz 🤣 ilk gebelik benim daha 🥲
Semayslts [silindi] tam sıcaklara denk geliyor olsun surekli yikanir cok yikanan bebek cabuk gelisir o yonden iyi 😂
Neslihan37_ nesenese bende 32 haftayim sanırım yaşıt dogacaklar benimkiyle☺️ annemde battaniye koyma ince patiska tarzı birşey koyalım dedi bende muslin ve bir penye battaniye koydum. Ama doğar doğmaz üşür de diyorlar her ihtimale karşı penye battaniye alın derim..
nesenese Neslihan37_ evet ya çoğu kisi ayni şeyi söyledi. Penye battaniye dursun cantamda yanima muslinde alırım her ihtimale karsi
minnosveannesii Merhaba bizde 33.haftadayiz hemşireye vereceğim kıyafetin içine sıfır kollu çıtçıtlı koydum ince battaniyesi de yanında, yedek olarak battaniye ve müslinlerden koydum yeterli olur diye düşündüm
Ezgiduru nesenese bolu dayım . Burda herkes üşür üşür diyo evet akşamları serin ama gündüzleri baya sıcak olduğu oluyor . İlk günler neyse de sonrası için kısa kollu zıbın ve altına tayt aldım 3 er adet geri kalanı hep uzun kollu aldım. İlk kızım da kışın doğum yapmıştım kışın daha kolay yazın insan ne yapacağını şaşırıyor. Siz hangi sehirdesiniz
nesenese Ezgiduru aynn dimi mantıklı. Eve gelince zibinla dururlar büyük ihtimalle. Bende ilk dogumumu trabzonda ekim ayinda yapmıştım orasi serindi yelek falan giydirirdim bu yaza geliyor napicam bilemedim ustelik izmir sıcağında ☺️ izmirdeyim bu arada
Ezgiduru nesenese orda rahat yazlık giydirirsin bence ilk 15-20 günden sonra takip edersin benm yazlık kıyafetler hep içimde kaldı 🤣
Tgceetali_08 nesenese bence penye koy hava ne kadar sıcak olursa olsun daha yeni doğan bebek çok üşür canım