ilkbebek_a_n mimar_anne suan 16+2 gunluk hamileyim. Ne mide bulantisi ne de kusmam oldu. Hamileligimi 7. haftada ogrendim cunku her gun goguslerim agriyor, hassasiyet vardi ve kasiklarim ha oldum regl ha olucam seklindeydi. Sonra bir baktim gebeyim😂😂
Ezgiiss mimar_anne canım 20 haftalık hamileyim , o kadar belirtim olmadı ki hep korktum. Hala bazen öyleyim .Ama belirti olmaması da sorun değil diye okudum 🥰 çünkü herkes farklı bünye farklı bebek
mimar_anne Ezgiiss ya evet bende sürekli okuyorum ama işte insanız yine de tedirgin oluyoruz aslında belli başlı belirtilerim var tabi göğüs ağrısı arada kasık ağrısı falan ama daha bariz belirtiler arıyoruz galiba illa kusmamız midemizin bulanması lazım 😂
a_burcu_bur mimar_anne oğlum şu an sekiz aylık 🤲🏻 çok rahat bi hamilelik geçirdim hiçbi belirtim yoktu. Ne mide bulantısı ne başka bişey. Doğuma bi hafta kala bile deli gibi geziyodum 😝 son zamanlarda karnın büyüyünce geceleri uyumakta zorlanmak dışında çooook rahattı 🧿🤲🏻😂
mimar_anne a_burcu_bur ayy maşallah sağlıkla büyüsün oğlunuz 🧿 valla böyle okudukça çok mutlu oluyorum 🥰
Czn2105 mimar_anne bugün kontrolüm var inşaAllah rahatlayacağım bende 😊 bazıları bulantı kusma için zaten çok erken 9. Hafta da başlar diyor umarım başlamaz bulantı vs çünkü çalışıyorum müşterilerle içli dışlıyım. Yarın 8. Hafta olacaz
mimar_anne Aksakal1907 valla bende yaa 8 hafta bitti tık yok seviniyorum bir yandan ama aklımda soru işareti kalıyor biraz daha ilerlese hamileliğim belki tedirgin olmam bu kadar 😁
Ezgiiss mimar_anne benim o kadar BİLe belirtim yok , göğsüm bir kere ağrımadı BİLe. Doktora da başlarda korkup soruyordum 😁 tedirgin olmayın 🌸
mimar_anne Czn2105 kontrol sonrası mutlaka buraya yaz yine olur mu inşallah görüp gelirsin meleğini sağlıklı bir şekilde 🙏🏼🥰
Eylulsmom_02 mimar_anne off yaa herkes altan alıyorum diyor doktorum vermiyorum alttdan dedi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ağızdan alınan harbi beni manyak ediyor
Czn2105 mimar_anne ya gördüm duydum kalp atımı gümbür gümbür maşaAllah ilk gebeliğimde kalbi durmuştu bunu böyle duyunca çok hoşuma gitti ya şükür rabbime kanamam ve aşırı yoğun mide bulantın olmadığı sürece sağlıklı bir gebelik geçiriyorsındur endişelenme dedi doktor
mimar_anne Czn2105 yaaa hadi gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallah 🥰 demek ki fazla bulantı da iyi değil