Minnoslarim mimar_anne ben de önce çok korkuyordum niye hiç belirti yok diye 😁 içinizi ferah tutun herkes aynı olmuyormuş
byzogrtmn mimar_anne yok olmayın belirti olmak zorunda değil ki ben 1 kere bile bulantı çekmedim şu an 29dayim
Burcuuuuu mimar_anne maşallah size yerimden kalkamıyorum ins olmaz bulantiniz koku hassasiyeti beni öldürdü
Esrapkdm caglaolmeZ hergun aynı olmaz diye düşünüyorum ya ben bigun mesela fazla hareket ediyim.fazla ayakta kaliyim onda da hareket etmiyo bilemiyorum
mimar_anne Eylulsmom_02 progestan ağızdan alıyorsan çok yan etkisi var canım ben fitil olarak kullanıyorum çok rahatım 😅
Edau9 mimar_anne bende 9 haftalığım 6 haftada hafif olmuştu bulantı sonra doktor ilaç verdi geçti şuan benimde hiç belirtim yok hamile değil gibiyim çok garip bazen diyorum acaba bebeğime bişey mi oldu triplere giriyorum belirti olsa zor olmasa zooor,😏🙈
mimar_anne Edau9 ay valla öyle canım benim sadece göğüs ağrısı ve ucu karardı o yani onun dışında hiç yok sağlıklı olduğundan emin olsak bu bizi çok mutlu eder zaten rahat bir hamilelik geçiriyoruz diye 😁
Menek16 mimar_anne çok şükür ben 32. haftamızdayız ve hep düşmanıma bile böyle hamilelik versin Rabbim diyorum ne tiksinme ne bulantı ne baş dönmesi uzun süre hamile oldugumdan bile şüphe duyuyodum :) şuan da sadece hareketlerim yavaşladı o kadar 🙏🏻
mimar_anne Menek16 ayyy ne güzel ne güzel maşallah sağlıkla doğsun yavrun darısı da bize inşallahhhh 🥰
Eylulsmom_02 mimar_anne off yaa herkes altan alıyorum diyor doktorum vermiyorum alttdan dedi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ağızdan alınan harbi beni manyak ediyor
Czn2105 mimar_anne gece çişe falan kalkıyor musunuz. Bende de hiçbir belirti yok sadece geceleri çişe kalkardım o da kalmadı böyle olunca korkmaya başladım.
Aksakal1907 @mimar_anne az önce böyle bir post daha okudum ben 15 haftalık hamileyim ne bulantı ne kusma hiç bir belirti yok çok şükür 🤲 arada mide yanması oluyor hamile olduğumu unutuyorum bile bazen 😄
mimar_anne Aksakal1907 valla bende yaa 8 hafta bitti tık yok seviniyorum bir yandan ama aklımda soru işareti kalıyor biraz daha ilerlese hamileliğim belki tedirgin olmam bu kadar 😁