Kizannedi denizz89 bende vuruldum iğneyi aynı haftada evet hareketinde azalma oluyor ama sonra düzeliyor merak etmeyin inşallah sağ dalim kavuşuruz bebeklerimize :)
Deletedmom15257 denizz89 evet cnn 2-3 gün hareketleri yavaşladı zaten ozaman ultrasyonda bakarsaniz bebeksadece bi ayagini oynatiyo nettende araştırdım oyle oluyormus diye ben dogum yaptim cnn 61 gundur dogmus bebegim suan küveste 34+3 günlük
Kizannedi denizz89 34+3 benim kuzum bende bu haftada vuruldum eğer erkenn doğarlarsa inşallah iğnenin faydasını görürüz😒
Esen Bende vurulup post açmıştım böyle ilk gün gayet normaldi ertesi gün mu etki etti ne 2 gün öldüm oldüm dirildim yavaslamisti
Esen denizz89 soyledi ama biraz azalabilir dedi ilk günse bisey olmadi ikinci gün olunca çok korktum 😶
denizz89 @Kizannedi Allahım esrgesin şu 3haftayı sıkıntısız sorunsuz saglıkla geçirelm Allahım yüzümüze baksın inşAllah vakti zamannda gelir yavrularımıx ama sakın stres yapma tetikler canm
Kizannedi denizz89 amin kuzum amin inşallah zamanında gelsinler inşallah ama benimkinin kilosu az olduğu için sıkıntılı işte 😒