pusatmom35 hurrem_sultan hayır yapılmadı bende burada okuduklarimdan korkuyordum ama kimse ertesi gün gelip karnima bastirmadi
pusatmom35 Nebyaa hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah 🥰 Benim oğlum da 29.04.2022 saat 20:15 de doğdu. Bebeklerimiz aynı saatte doğmuş 🌼❤️
Nebyaa Merve0671 yok yok kesin eminim canım yanmadi. Hic merak etmeyin. Neden oyle yaptim bende bilmiyorum heyecandan olsa gerek
Nebyaa Sumeyyeabdi bende sezeryan saatimi beklerken normal dogum yapan bi kadinin seslerine sahit oldum. Psikolojimi bozardi iyi ki sezeryan oluyorum dedim. Herkesin bunyesi farkli tabi
Sumeyyeabdi Nebyaa ist E ilkte cok kötü oldum en son beni aldılar doğuran doğurana hele biri merdivende doğuruyor muş esim diyor bağıran bağırana en son aradım doktoru yapamıyorum diye kanala girmiş bu seferde
Nebyaa zeynepdurunun_annesi 3 cay bardagi suyuna 1 cay bardagi zeytin kayini karistirip tencereye koyun kaynatin. Daha sonra suyun uzerine cikan zeytin yagini bi kaba alin bu kadar.
Nebyaa Haticemustafa7 hayır şehir hastanesinde yaptim. Ordan da cok şanslıyım. Doktorundan hemsiresine hasta bakicidan emzirme danismanina a dan z ye cok iyilerdi
Sumeyyeabdi hurrem_sultan değil mi bncede içerideki pis kan temizleniyor herşeyin zorluğu var allahim kolau doğum nasip etsin hepimize 🤲
Meltemkcmz Oguzhanberraselina ben çok korkuyodum o yüzden biraz kastım. Ama korkulacak bişey yokmuş. 5 sn anca sürdü. Hiç acı hissetmedim kastigim halde sadece sanki tuvaletimi yapacak gibi hissettim.
Berglgzg @“Nebyaa” evet mama da almayı düşünüyorum siz hangi mamayı aldınız? 🥰 kusura bakmayın çok soru sordum
Nebyaa Merve0671 ben ilk iki gun biraz zorlandim daha sonra yururken yatar kalkarken bi zorlanma olnsdi igne batmasi olmadi