Berglgzg @“Denzk” Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıkla sıhhatle🥰 ben anason, kimyon ve rezene demişsiniz ya onu sorcaktım aktardan bitki şeklinde mi aldınız üçünü de?
Nebyaa Berglgzg tohum seklinde esim almis. Arastirmis aktara gitmis ucunu istiyorum demis. Aktardaki adam direkt kac aylik demis. Baya ilgi görüyormuş
Merii45 Ayyy ne güzel anlatmışsınız 30 haftalık hamileyim gelen geçen bişi diyip korkutuyor beni herkes zorluğundan bahşediyor normalde korkmuyorum can taşıyoruz içimizde herşeye hazırım ama yinede etkileniyor insan Allah bağışlasın çocuğunuzu size 🥹♥️♥️♥️♥️♥️
Nebyaa Merii45 amin ttesekkur ederim. Sizin de bebisinizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin Allah 💕
bebegim42_ Nebyaa rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 bende doğum hikayelerini okumayı çok seviyorum iyiki ayrıntılı yazdınız en çok korktuğum iki şeye cevap buldum birincisi sonda ikincisi sezaryanda acı oldumu benimki de mecburi sezaryan sondadan aşırı korkuyorum bebişim sağlıkla gelsin rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Serapa Nebyaa ayy darısı bize ☺️ benm de 2 gün sonra sezeryan doğumum var biraz da olsa motive oldum 🌸
seherunvr Nebyaa yaaa ne güzel anlatmışsınız elinize sağlık bebeğinizle çok mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah 🤗
Merve0671 Nebyaa azına ellerine sağlık ne kadar güzel anlatmışsın, benimde 35 günüm kaldı doğuma ve ilk gebeliğim . Panik olur muyum diye düşünüyorum açıkçası o dokunma hissiyatı beni çok tedirgin eder mi acaba gibi düşünceler içerisindeyim. Canınız yanmadı kesin demi çoçuğu çıkarırken acaba heyecandan mı öyle dediniz
Nebyaa Merve0671 yok yok kesin eminim canım yanmadi. Hic merak etmeyin. Neden oyle yaptim bende bilmiyorum heyecandan olsa gerek
Berglgzg @“Nebyaa” tamam çok teşekkür ediyorum bende bi sorim ilk gebeliğim sütüm olmaz bebeğim aç kalır diye çok korkuyorum bende 🥰❤️
Sumeyyeabdi hurrem_sultan bende sezeryan istiyom ondan korkuyorumm sadece görümcede şahit olmuştum sanırım ondan cok etkil3ndim
Nebyaa Sumeyyeabdi bende sezeryan saatimi beklerken normal dogum yapan bi kadinin seslerine sahit oldum. Psikolojimi bozardi iyi ki sezeryan oluyorum dedim. Herkesin bunyesi farkli tabi
zeynepdurunun_annesi Nebyaa Maşallah ne güzel bir doğum olmuş darısı hepimizin başına inşallah 🌸 Bir de şeyi soracaktım zeytinyağını göğüs uçlarına nasıl kullandınız acaba daha detaylı anlatabilir misiniz? 🌸
Nebyaa zeynepdurunun_annesi 3 cay bardagi suyuna 1 cay bardagi zeytin kayini karistirip tencereye koyun kaynatin. Daha sonra suyun uzerine cikan zeytin yagini bi kaba alin bu kadar.