cansukicik Ezigi Ben o kilonun fazla olduğunu ve şiş olduğunu düşünüyorum inşallah sağlıklı bi gebeliktir doktorum asla bu haftada o kadar kilolu bebeği sağlıklı olarak nitelendirmiyo. Arkadaşa can sıkmamak için yazmadım ama benm 34. Haftamda 2400 dü doktorum 200 gram önce gayet sağlıklı demişti canım bna şuan 36 ya giricem bakalım çarşamba kaç kilo olmuş görücez
Deletedmon099282 Süt sanıldığı gibi sağlıklı değil arkadaşlar, instagramda dr.filizgokaslan ı takip etmenizi öneririm fonksiyonel tıpla ılgılenıyor
Eslem_1 Deletedmon099282 evet sütü bazı diyetisyenler de gebelere önermiyor ve önermeyen doktorlarda dinlemiştim büyük oranını su oluşturuyor zaten sütün..onun yerine kalsiyum ve protein oranı yüksek yoğurt peynir vs öneriyorlar direkt..ben önce de içmezdim zaten süt yetişkinlerde vücuttan Demir atıyor diye biliyorum bir de..
zamloss123 AySeGuL87 kafası büyük ama anormal değil dedi doktorum sonra da benim gibi koca kafalı yani diyerek espri yaptı
Deletedmon099282 Eslem_1 birçok zararı var otizme neden oluyor, erken ergenliğe neden oluyor bu ikisi sadece benim bildiğim gece yatmadan önce içiliyor mesela aksine hazımsızlık yapar rahat uyutmaz
H-atun Larakaya benim bebeğim kilolu diye şuan normal doğum yapamayacagım sanırım ☺️ Hamileliğimin başından buyana kaşar yiyorum ve oneriliyor eski kaşar zararlı normal kaşarın hiçbir zararı yok
Larakaya H-atun peki nasıl tüketiyorsunuz kaşarı hergunmu tüketiyorsunuz bana kilo yapmasından korkuyorum fazla kilo almak istemiyorum
seherunvr 9493 süt kuruyemiş meyve karışımı yapabilirsiniz çok güzel tok tutuyo yA da bir kase yoğurdun içine 2-3 kaşık yulaf ezmesi ile tüketebilirsin
Aselsevde Larakaya Valla sen ne yersen ye biraz bu işler genetik ben burda yazanları tukettigim halde bebeğim zayf haftasına göre bütün yediklerim bana yarıyo o yüzden çok takılmamak gerek kilo kilo meyve de yiyorum yok ama ilk kızımda minyon doğduğu için çok takmiyrm sağlığı yerinde olsun 🌸
Larakaya Ksks07 teşekkür ederim haklısın genetiğe bağlı balık tüketemiyorum kokusu rahatsız ediyor beni süt muz ve ceviz kullanicam sağlıklı olarak bunlar aklıma geliyor
H-atun Larakaya size çok kilo yapacagını düşünmüyorum tost yapıyorum yumurtayı kaşarlı yapıyorum sade daha çok tüketiyorum oyle çok aşırı yemiyorum zaten bir kibrit kutusu yeterli artık yememeye çalışıyorum son gunlerim dediğim gibi 4 kilo üstü olcagız gibi bu hafta🥲
Melikeser Larakaya ne yerseniz yiyin bebek alcagini aliyor sizden ben neler yedim neler yok 3300 anca dogar dedi doktor 1 haftamiz kaldi
Sevgi0478 Larakaya ben genetik olarak zayıf olduğum için ne yesem bebeğim kilolu doğacağını sanmıyorum 😔sağlıkla gelsin bebişlerimiz kilolarını biz toparlarız Allah ın izniyle
GamzeGuzeller Ezigi gayet normal bizde 35+5 de 2500 demişti doktorum, haftası ile uyumlu olması en en önemlisi aynı zamanda normal doğum için doktorum iri bebeğin iyi olmadığını söylemişti ki şöyle birşeyde var tamamen genetikle alakalı da kilo olabilir anne ve baba minyonsa çocukta çok kilolu olmuyor demişti doktorum ama tam kilo alma zamanları olduğu için ben bu vakitlerde kuruyemiş yoğurt yumurta bunlara ağırlık veriyorum
tuananinannesi22 Larakaya süt, yoğurt , kaşar peyniri, peynir, maden suyu, Muz, kabak çekirdeği, ceviz, kuru kayısı, yumurta 😁 tüketin hem bebek için sağlıklı hemde kilo aldırır