Cansuzana Kızlar bugün hastaneye kontrole gittim doktorum 3 santim açıklık var dedi benimde sancım kasilmam var bugün doğurursun dedi dualarınızı eksik etmeyin bana dua edin 😘
Busraseyma Cansuzana canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 3 cm aciklik olana kadar hafif hafif ağrıların varmıydı
Smyye1B Cansuzana Ayyy sağlıcakla gelsin kuzucuk kız benden önce doğurdun ya 😍😍 Ay şimdi bende panik yaptım Rabbim Bi avazda kurtarsın 💜💜
Hesramm Cansuzana hayırlı doğumlar olur insallah sağ Salim bebişi kucağınıza alırsınız inşallah tam da cuma vakti şu an dualarımız sizinle 🤲🏻
Cansuzana Busraseyma evet adet ağrısı gibi ağrı vardı belim ve kasıklarımda bugün gitim muanede 3 santim açıklık var dedi bugün doğurursun dedi şuan son eksikleri tamamlıyorum Allah razı olsun güzel duan için canım benim
Cansuzana Smyye1B sağol canım benim Allah razı olsun 😘 Allah sana da biran önce kolay doğum nasip etsin inşallah
Aleynasvr Smyye1B bugün bende cati muayenesine girdim 2 cm acilmam var doğum yakındır dedi. Acaba ne kadar yakın çok merak ediyorum 😀
mrvasln Cansuzana oy maşallah subhanallah Allah bir avazda kurtarsın inşallah kolaylıklar nasib etsin inşirah oku rabbi yessir oku haberdar et bizi kaç haftalıksın bebişin cinsiyeti ne
Melisssle Cansuzana Allah tek avazda kurtarsin insallah sag salim kucaginiza alalim bizleri de gonlunuzden gecirin insallah bizimde guzel acilmalarimiz olsun ❤️ Bu arada kac haftaliksiniz 40i tamamladiniz mi
Mucizeminnos Cansuzana gözünüz aydın hayırlı sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsınız kolay bi doğum olur inşallah sizin içinde🙏🏻🌸