Denzk Ddeva123 Bende ona gidiyorum kesinlikle katılıyorum şuan 39.haftadayım yoksa çoktan değiştirmiştim çok yorgun çok durgun ve çook yoğun. Diğer doktorlarda iyi bence şuanki aklım olsa yine medicana da başka doktora giderdim eski ilgisi de yok bence
Ddeva123 Denzk evet ilk başlarda çok ilgili çok pozitifti. Şimdi aşırı durgun, beş dakikada bakıp bebeğini beğendim deyip seni yolcu ediyor…
Mrsbockun Night engin korkmazer benim doktorumun eşi oda eğer sabit doktor istersen neşe solak korkmazere gidebilirsin çok sempatik ilgili tatlı dilli bi doktor ben çok memnunum
Denzk Ddeva123 Ay bana da aynısını söylüyor bebeğini beğendim ama neyi beğendin yani doğuma bile sen karar ver dedi sonra sezeryan yapalım dedi bende herkes doktoru önerdiği için vardır bir bildiği dedim ama sanki kolay olduğu için sezeryanı seçti çünkü çatımda falan problem yok ilk doğum bebekte küçük anlamadım yani. Ptesi sezeryan var
Ddeva123 Denzk evet direk sezeryana yönlendiriyor. Bana da direk sezeryan tarihi verdi normal doğumun ismi bile geçmedi….
Denzk Ddeva123 aaaa ben sadece bana mı öyle acaba dedim. Bak şimdi kafam karıştı sezeryan da kolay bi ameliyat değil ki. Bana hemen sen normale psikolojik olarak uygun değilsin dedi çarı muayenesinde biraz ah uh yaptım diye
Beyzossb bebetonunannesi16 Esentepe Hastanesi Neşe Kaplan Karakaş. Muayene 305 TL. Doktorumdan cook memnunum, tavsiye ederim🤍
Elifbts NehirinAnnesiii herkez kendinden meshuldür. Saglıktada mahrem olur kardeşim bayan doktorlar varken neden erkek doktoru tercih edeyimki. Olmazsa tamam ama her hastanede var bayan doktor. Gidip gitmemek size kalmış erkek doktora muhtaç olunabilicek bi durum yok dogum konusunda he acil bi durum olur o anda mudahale gerekir herhangi bi durumda katılıyorum ama kusura bakma bu keyfi bi durum
NehirinAnnesiii Elifbts keyfi bi durumsa da bana yorum yapma hakkina sahip değilsin dinimizi bi araştır istersen dinde varmıymis sağlıkta mahrem denen bişey. Benim doktor tercihimi sorgulayıp yorum yapmakta sana düşmez lütfen kendi fikirlerinizi kendinize saklayın.
EceDalgaciMahmutoglu Elifbts kiz cocuklarini okutmak gunah diyen tarikatler de var. her neyse konu karismasin, ben de volkan beyi cok duydum. bir de jimer bilge hanim.