NehirinAnnesiii bebetonunannesi16 medicana volkan aksakallı muayene ücreti 365 olması lazım kuzum sağlık sigortam olduğu icin tam bilmiyorum ama cok ilgili bir doktor kendini sen sormadan bütün soru işaretlerini giderip cevap veriyor
Elifbts bebetonunannesi16 ÇEKİRGE DORUK SÜHENDAN BENDERLİ KESİNLİKLE GİT CANIM ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
Fatmaztrk bebetonunannesi16 yıldırım doruk kemal Köroğlu muayene ücreti 240 olması lazım çok tecrübeli ve iyi bir doktor
Elifbts NehirinAnnesiii bayan doktorlar varken erkek bi doktora neden namahremimi göstereyim çok günah saglık diyorlar ama ben buna katılmıyorum bayan dr olmasa tamam ama Allah yol göstermiş
Ddeva123 Bende Volkan aksakallıya gidiyorum ama son zamanlarda çok yorgun , hadi hemen bakayım çık git der gibi davranıyor
Denzk Ddeva123 Bende ona gidiyorum kesinlikle katılıyorum şuan 39.haftadayım yoksa çoktan değiştirmiştim çok yorgun çok durgun ve çook yoğun. Diğer doktorlarda iyi bence şuanki aklım olsa yine medicana da başka doktora giderdim eski ilgisi de yok bence
Mrvvvv Hayat hastanesi Özlem ballı, Özel muayene Dilek Doğan Baş, Özel muayene Hatice Taşlı, Şehir hastanesi Yaşar Can,
bebetonunannesi16 Elifbts devlette hiç anlayışlı değiller işim ağır ve sıkıntılı hiç bi doktor 10 15gün yat dinlen demiyo bu kadar ağrım olmasına rağmen sırf bu yüzden özele gitmek zorunda kalıyorum belki onlar yardımcı olur kendim işten çıkıyım diye çekmediğim kalmadı en azından raporlu olsam ağır kaldırmak zorunda kalmam işteyken ve işim çok stresli
NehirinAnnesiii Elifbts sağlıkta mahrem denen bisey yoktur ve doktorun kadını erkegi olmaz umarım günün birinde erkek doktora muhtaç kalmak zorunda kalmazsınız ki böyle bi tepki vermeniz şuan cok gereksiz çünkü ben size bir cevap vermedim benim tercihim buna yorum yapma hakkına sahip değilsiniz.
EceDalgaciMahmutoglu Elifbts kiz cocuklarini okutmak gunah diyen tarikatler de var. her neyse konu karismasin, ben de volkan beyi cok duydum. bir de jimer bilge hanim.
Elifbts NehirinAnnesiii herkez kendinden meshuldür. Saglıktada mahrem olur kardeşim bayan doktorlar varken neden erkek doktoru tercih edeyimki. Olmazsa tamam ama her hastanede var bayan doktor. Gidip gitmemek size kalmış erkek doktora muhtaç olunabilicek bi durum yok dogum konusunda he acil bi durum olur o anda mudahale gerekir herhangi bi durumda katılıyorum ama kusura bakma bu keyfi bi durum
uykularharamoldu bebetonunannesi16 doruk hastanesi doktor Ziya Çetin. Muayene ücreti 150 TL. Çok memnunum ben.
Annesininportakali53 bebetonunannesi16 Şehir Hastanesi -YAŞAR CAN Özel Osmangazi Aritmi Hastanesi (muayene ücreti 260 olmasi lazm sgk varsa 215) -ADNAN ŞAHİN -MUTLU KİLCİLER *Hepsi alanında çok çok iyi ve çok bilgili güleryüzlü doktorlar ☺
Mrsbockun bebetonunannesi16 Bursa özel Esentepe hastanesine gidiyorum doktorum neşe solak korkmazer çok ta memnunun tavsiye ederim çok ilgili bir doktor muayene ücreti 305 tl
Night bebetonunannesi16 ben esentepe hastanesi onur özdenoğlu’na gidiyordum fakat kendisi İstanbul’a taşındı😰 çok memnunduk ondan… sonra aynı hastanede Engin Korkmazer’e gittim 3 kere ama pek ısınamadım.. şimdi Neriman Çelik varmış Evke Mediloft 1 Plazada ona da çok iyi diyorlar muayenehanesi var şimdi onu deniycem bide sabit bi doktor seçmeliyim doğum yaklaşıyorr 27. Haftadayım🙈
Mrsbockun Night engin korkmazer benim doktorumun eşi oda eğer sabit doktor istersen neşe solak korkmazere gidebilirsin çok sempatik ilgili tatlı dilli bi doktor ben çok memnunum