geyiksaniye Menek16 2 sene önce orda çalışıyordum arkadaşa sorayim yardımcı olursa giderim ben de tesekkur ederim
Reallove geyiksaniye randevu bulamadım bugün için yarın normal kontrolüm var bı doktora sorucam en geç kaç haftaya kadar yaptırabilirm diye ona göre randevu alıcam tekrar
[silindi] Ykme1820 ben pazartesi gittim valla 😂😂 çok memnun kaldım. Çok beğendim doktoru. Gayet ilgiliydi, işinin ehliydi
Ykme1820 [silindi] gercektenmi CD verdimi herseye detayli bakıyormuş kuzum dün kendi doktorum bebegimin midesini görmedi dünden beri.kahroldum cumaya randevu aldim yer yoktu yoksa erken gidicektim
[silindi] Ykme1820 Gayet memnun kaldım, hoca çok ayrıntılı muayene ediyor, bebeğin her şeyine, her organına bakıyor. Hem cd, hem 3 renkli fotosu, hem renksiz ultrason foto dizisi, hem detaylı rapor veriyor
Sedavarol geyiksaniye Bende başka hastaneye gittim detaylı ultrason için Sultanbeyli tıp merkezi sigortanız varsa 350 yoksa 450 TL genellikle yazılı olarak, fotoğrafı (siyah beyaz)az veriyor ben bile zor gördüm bebeğimi🙏 normalde saygı hst. Gidiyorum orada 750 TL
nnnaaz Bağdat caddesinde iki doktor var çok öneriliyor 800₺ fiyat. Ama doktorum bana 26 cı haftada yaptır dedi. Aradım kliniği çok geç olmaz ozaman dediler. Ben avicenna umut kartaldaki hastaneye gidiyorum orda yapılıyormuş teklide 757₺ dediler. Sürede problem yok dediler oraya gidicem sanırım
Sedavarol bankaciannee çok çok birşey sormadı kötü yada iyi birşey dediler mi, ilk gebelik mi, en sonda da sağlıklı bir bebek deyip gönderdi ben bile zor gördüm doktor fazla bilgilendirmesi fakat kağıdın üzerinde yazılı vardı oradan biz baktık ztn kendi doktorumuzda bir sorun olmadığını ve her iki doktorda bu testin dünya üzerinde %60 / %70 arası doğruluk payı verdiğini söyledi.