geyiksaniye Merhaba. İkizlere hamileyim 29 haziranda doktor ayrıntılı ultrason randevusu verdi. Fiyat bana biraz fazla geldi. Siz nerde yaptınız fiyat ne kadardı önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Reallove geyiksaniye birisi uzmanlar tıp merkezi ni önermişti bakırköy de her yerden uygun bende oraya gitmeyi düşünüyorum arayıp ikiz için fiyat alabilirsiniz
[silindi] geyiksaniye Bakırköy’de Rıdvan Zeybek. Radyologtur kendisi. 350 tl fiyat aldım, haftamı bekliyorum. 21. Haftada gideceğim
Menek16 geyiksaniye takipte oldugum hastane ve doktorum yönlendirdi 1000 tl ücreti vardı kardeşimin hemşire olması sebebi ile 500 tl ödedim perinatog Ahmet Gül çok da memnun kaldım 🙏🏻
geyiksaniye yagmurrrra tek gebelik için çok istemişler benim ikiz için 1300 istediler de fazla diye bir fiyat araştırması yapayım dedim
findiklibadem geyiksaniye ben tek gebelik için 1250tl fiyat aldım biyerden , başka biyerden 1000tl dediler istanbul anadolu yakası
Ayseakbulut Reallove evet bende burdan bir arkadaştan tavsiye olarak duydum aradım ve hemen haftaya salıya randevu buldum fiyat da 350 TL diğer yerlere göre gerçekten çok uygun
[silindi] geyiksaniye Ben de buradan buldum. Sürekli açılıyor böyle postlar. Gidip memnun kalanlara sora sora orada karar kıldım. Gidenler çok memnunmuş bakalım ben de gideceğim haftamı bekliyorum.