4858 Kevserkalender92 bende hamile olduğumu bilmeden rüyamda hamile olduğumu görmüştüm birkaç gün sonrada hamile olduğumu öğrendim sonrada cinsiyeti erkek olarak gördüm oğlumu bekliyorum çok şükür🙏🏻 bende tuttu yani🤭
Canpolat Kevserkalender92 ben hamile olduğumu bilmiyordum kaynımın öldüğü gün diye helva kavurup dağıtmıştım o gün rüyamda hem onu hemde bana kundakta oğlan çocuğu verip sana emanet dedi ve sonra hamile olduğumu öğrendim cinsiyet öğrenene kadar da oğlan çocuğu gördüm hep oğlum oluyor ve son aldığımız renkli usg fotoğrafı kaynımın bana verdiği bebeğin aynısı 🤲🏻🙏🏻
Stuna Kevserkalender92 ben en başımdan beri kız gördüm rüyamda adı bile belliydi. Tabirlere baktım hamile kadın rüyasında kız doğurduğunu görürse erkek bebeği olur diyordu ve doğru çıktı erkek🙃
Pelinakcn Kevserkalender92 ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce rüyamda erkek bebek doğurduğumu görmüştüm, şimdi 25.haftaya giriyorum oğlumu bekliyorum 💙
Se19 Kevserkalender92 annem benim erkek olduğumu görmüş rüyasında… hatta ismimi bile söylemişler Muhammed diye :) fakat ben kız olmuşum :) ben de rüyamda erkek bebek gördüm, ismi de söylendi. Ama ben kız olacağını düşünüyorum nedense :)
busraayl1 Kevserkalender92 hamilelik haberini aldıktan sonra erkek bebek gördüm rüyalar tersine çıkar diye düşündüm sonra bir gün eşimde bende bebek elbiseleri gördük mavi aynı gece görmüşüz o günün sabahında hastaneye gittik ve gerçekten oğluşumuz oluyormuş 😍🙏
Sinemakty Ben ilk gebeliğimde erkek bebek gördüm oğlum oldu 🙏şimdi ikinci gebeliğimde hep karışık görüyorum hem erkek hem kız gördüm cinsiyet partisi yapmışız pembe renk çıktım.en son çıplak bir kız bebek gördüm ..ikisinide gördüm yani
Kevserkalender92 Sinemakty Bende aynısını gördüm cinsiyet partisinde pembe gördüm hamileyim bakalım cinsiyet ne olacak
Muhammedatike1 Kevserkalender92 evet ben 2aylıkken rüya gördüm kız bebeği veriyorlardı elime bugünde cinsiyet için gittim doktorumuz kız dedi😊
Eminecak Kevserkalender92 Hamile kaldığimi ogrendigimde erkek bebeğim olmustu ruyamda yıkıyordum onu. Erkek bekliyoruz hayırlısı ile gelsin 💙
Berfin-bektass Kevserkalender92 Bende görmüştüm cinsiyetini öğrenmeden önce Kız bebekti ve masmavi gözleri vardı🤗 sonra cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik
Emirinannesiiiii Kevserkalender92 ben hamile kalmadan önce kız elbisesi gördüm onun için test yaptım pozitif çıktı cinsiyet öğrenene kadar da hep toka kıyafet falan gördüm cinsiyetimiz kız ☺️
Byz2019 Kevserkalender92 hamile olduğumu bilmiyorken eşim bize kundakta erkek bebek verildiğini görmüştü. Cinsiyetini öğrenmeye yakın bende kız bebek gördüm 3 4 kere. Kızımız oldu 😍
MucizeAnnesiiH Kevserkalender92 kuzum bende iki kere erkek gördüm bir erkek çocuğu birde cinsyetini erkek olarak ogreniyorduk ama kızım olacağını öğrendim 🥰