Momy_eyyuptalha Kevserkalender92 bende rüyada sarı saçlı pembe elbiseli bir gözü mavi bir gözü yeşil kız çocuğu gördüm oğlum olacak rabbim izniyle inşallah 🙏🏻❤️
Kevserkalender92 Sirkelimon Eğer kızım olursa adı mihrimah olucak ❤️ Bakalım bekliyeceğiz Rabbim güzel günler göstersin size 🙏🥰
Demirbebek Kevserkalender92 bende rüyamda kız gördüm ama erkek Kız çocuğu förmek müjdedir bir bdbeğinizin olacağı yada erkek çocuk olacağının müjdesi de olabilir . Hala daha rüyalarımda kızımın olduğunu görüyorum
Merveikratanem Kevserkalender92 ben altın bilezik taktım iki tane hamile olduğumu bilmiyordum 15 gun sonra hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra ikiz olduğunu öğrendim bilezik de bizde erkek çocuk derler ikiz oğullarım oldu ruyayi gördüğüm gun kalkip dua ettim ikiz oglum olursa iki babanin ismini koyacam diye
Edaymn Kevserkalender92 aynı postu bende açmıştım erkek gördüm diye böyle kafam karışmıştı benimde hayırlısı ve en önemlisi sağlıklı olsun🙏🏻🥰
siriniko2511 Hamile olmadan önce erkek bebek görüyordum herkes rüyasında beni görüp hamile olursan oğlun olacak diyordu kızım oluyor💕😬