aslihan_21 minikcikolatammm13 bana da 4 ay demişti malum pandeminin başına denk geldim o yüzden uzadı bu arada ikinci bebeğime tedavi görmeden hamile kaldım.umutlu ol tedavi sürecinde ve sonrasında dinlen ve özellikle beslenmene dikkat et ben olacağına yürekten inanıyorum
minikcikolatammm13 aslihan_21 ya çok teşekkür ederim böyle olumlu şeyler okuyunca mutlu oluyorum benden daha zor süreçte olanlarda vardır tabii Allah hepimizin yardımcısı olsun ağrısız sızısız atlatalım🤲🏼
minikcikolatammm13 Arzum21 aşılamanın normal ilişkiden farkı yok demişti doktorum, zaten öncesinde klomen ve femara kullanmışlığımda var
neval270071 minikcikolatammm13 bol yürüyüş yap pozitif ol kafana takma başka şeylere odaklan ki stresten uzak kal burda fazla durma sana hatırlatır seni strese sokar
Sehrbnon12 minikcikolatammm13 canım cikolata kisti falan varsa ameliyat olsana kisti aldırsan olmuyor mu neden hemen tüp bebek istedin ki
minikcikolatammm13 Sehrbnon12 çocuk isteği olanlarda ameliyat önermiyolar genelde. Yumurtalıklara çok yakın olduğu için rezervi düşürüyor
Humayun02 minikcikolatammm13 7 ve 9 cm iki kist ile gebe kaldım ilk gebeliğimde kist ile gebe kaldım market raf ürünleri asla yemem ve düzenli spor yürüyüş yaparım element uydurur gibi uyduruyorlar kist gebe kalınma diye hatta gebeliklerde eridi gitti o koca kistler
minikcikolatammm13 Humayun02 ya nasip işte ben iki sene denedim evet kısa bir süre belki ama olmayınca tüp bebeğe başvurduk işte, eşimdede morfoloji ve ileri hareket düşük çıkınca🙇🏼♀️
minikcikolatammm13 Sehrbnon12 evet sanırım çünkü ben bi kaç farklı doktora gittim benim gittiklerim önermedi ne ilaç ne ameliyat☺️ Bakalım girdik bi yola inşallah kısa sürerde hemen tutunur bebişim☺️
Sehrbnon12 minikcikolatammm13 insallah canım bende tüp bebekle ilk denemede suan 13 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana
eminemre99 minikcikolatammm13 canım benim Allah’ım kalbine göre versin inşallah güzel haberler alırsın canım ismin ne canım Meryem suresi ve yasin suresi okuyorum dua edeyim sana ❤️🤲
eminemre99 minikcikolatammm13 ne demek canım benim okurum niyet ederim Meryem suresi oku oku okuyamssan dinle canım benim şu al bir bardak sen iç esin içsin her gün yap hatta ❤️
eminemre99 minikcikolatammm13 tamam canım benim inşallah dua edeceğim Allah’ım hayırlı haeberler getirsin bizlere ❤️