Askiletotomsu Ruveyda_baskapan hem de nicklerine baktım tanıdık bildik üyeler Direkt gözümden düştüler valla Bariz yalan cunku
gamzeminaaa Askiletotomsu ❣️❣️❣️❣️🧿🧿 maşallah aramızda 2 gün var cnm. Benim fıstıkta 1450 olmuş. 37 cm dedi.
gamzeminaaa Askiletotomsu hiç sevmiyorum saglikari yerinde olsun kuveze girmeden dogsunlar. Ona razıyım cnm..
Busssx Ruveyda_baskapan 28 +5 bende planlı sezeryan istiyorum nasip olursa aynı zamanlar da bebişleri alıcaz kucağımıza 🤍
Nsnese Ruveyda_baskapan bende 28 haftalığım buralar çok tehlikeli 😂 sabah 6 da kalkıp kek yiyip süt içip geri uyudum
Elifbts Nsnese 😅bir an kendim sandım istemiyorum bende w ama sabah 5te biri kaldırıyor beni sanki mutfakta masada buluyorum kendimi😀
Lujoso 28+3 günlüğüz 👼🏻 Aşırı acıkmaya başladım resmen doymuyorum şimdiden 9 kg aldım. 53 kg hamile kalmıştım. Bakalım hamileliği kaç kilo ile bitireceğim korkuyorum 🥲🥲
uraz_ve_annesi- Askiletotomsu inşallah bende öyle istiyorum kendi doğum günüm de 9 ağustos belki annesiyle aynı, güne denk getirir keyfi olursa 😂 küvözde kalmasından, çok korkuyorum inşallah bunu, yaşamayız kucağımıza alır çıkarız ☺️
gamzeminaaa uraz_ve_annesi- bizimde babamızın doğum tarihi 10 Ağustos. O tarih istiyordu ama Dr 39 haftalık oluyor olmaz dedi. Sezeryan olacak bakalım.