kuzeymomsss Ozkn_svs_7 çıkıyor sanırım. Yeni benim çıktı ama doktorum ile arkadaş oldukları için mi hemen raporu yazdı bilmiyorum. Çünkü fiyat konusunda da çok yardımcı oldular
simgekaya Aybeniz_akkaya bende Çerkezköy deyim canım optimede gidiyorum ama daha 12haftaligim. Giden arkadaşlarım memnundu.
doee2022 Aybeniz_akkaya bugün optimed çerkezköy de detaylı ultrosona girdim. Cihan İnan doktorun adı. 750 tl ödedim nakit olarak. Yarım saat sürdü tam. Tüm organlarının ölçümü, kordon kan akış hızına bakıldı. Fotoğraf çıktıları verildi. Raporu hemen yazarak 10 dk içerisinde verildi. Doktoru ilgili buldum memnun ayrıldık. İkili tarama testiniz varsa yanınızda götürmenizde fayda var, inceledi.
doee2022 Kbrucrr optimed hastanesini aradım detaylı ultroson istediğimi belirttim. Numaramı adımı aldılar biraz yoğun oluyormuş randevular. Beni arayıp günü ve saati söylediler daha sonra
Minikbiranneem Ayy Bende nida hanıma gidiyorum 9+6 yim şuan lütfen detaylı ultrasondan sonra da yazın nasıl gectigini
veronika39 Ben de optimed de girmiştim, evet hocamız Cihan hocaydı, perinatologmuş kendisi, disk vermiyolar fakat renkli fotoğrafını çıkartıp veriyorlar, ölçümleriyle ilgili ultrason fotoğraflarını ve raporunu da vermişti