Tgcehalil O kadar Yorgunum Ki Kelimeler Bile Çok Geliyor Bana Evlat hasreti gerçekten sabır gerektiren biseymis 3 yıldır evliyim bir kaybim var 2 senedir görmediğim hastane görmediğm Doktor Kalmadı Ama ne Eşimde Bişey Var Ne Bende Aşılama Olumsuz Oldu .. öyle Kaldı kilom var biraz Versem Hamile Kalır mıyım Acaba Eşim Kaynanam Tek Duyduğum Laf Kilolusun Ondan Neden Hep Kadınlar Neden Yani Anlamıyorum Napiyim Kızlar Bana Akıl verin 😢
Powergirls Tgcehalil kilonu ver hamile kalırsın bizim aile dostumuz vardi 4 sene olmadı kilo verdi hamile kaldı yeni bebeğini kucağına aldı
haticenurrr Tgcehalil kiloyla alakası olsa cevremdeki bazı arkadaslarım asla kalamazdı🙈 tamamen bence stresten, sana tavsiyem burayı bile sil uzaklas bu konuları konusma kendini strese sokacak her seyden arın, inan güven dua et, rabbim mutlaka kabul edecek🙏🏻
Deletedmon72737 Powergirls ben 62 kiloyum üstelik 18 yaşındaym yinede 1 senedir evlat hasrti çekiyorum kiloyla alakasi yok bnce aşırı ise bişey diyemem
Mihrimahvuslat Tgcehalil güzel bir diyet ve yürüyüşle verirsin canım üzülme bazen biseyleri çok takmamak düşünmemek lazım emin ol akışına bıraktığın anda mucizen gelip seni bulacak 🤲🏻☺️
Deletedmom83940 Tgcehalil kilo ile ne alakası var bende kiloluyum hamileyim iş yerimde de var kilolu olup hamile olan boş iş o biraz banada kilo ver kilo ver dediler aksine kafanı rahatlat çocuk düşünme stres etkiliyor hiç bi sorun yoksa çocuğun oluyor demektir
Tgcehalil Deletedmom83940 evet zaten 1 kere hamile kaldım aynı kiloyla ama kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum
Deletedmom83940 Tgcehalil stresten uzak dur bende 85 kilo ile hamile kaldım doktor bende de eşimde de sorun görmedi sadece deneyin dedi bizde öyle yaptık ama çocuk fikrini çıkardım aklımdan sadece eşimle zevk için birlikte oldum sonra hamile olduğumu öğrendim
Defne_1 Tgcehalil Canım herşeyden önce Allah hayırlı olanı bizden daha iyi bilir diye düşün. Başkalarının ne dediğine takılma diyecem ama bunu söyleyen bir başkası değil eşin 😏 Çok fazla kilon varsa bebekten önce kendi sağlığın için vermeye çalış. Çok kilolu olupta gebe kalan insanlar var. Şuda bir gerçek fazla kilo gebelik ihtimalini düşürüyor bununda bilince olarak önce sağlığın için daha sonra sonra bebiş için azim göster , başaracaksın. Tabi problem gerçekten kiloysa. Altta yatan başka sebepler yoksa . Allah hayırlı zamanda gönlüne göre versin inşallah 🙏
Tgcehalil Defne_1 bildiğim kadariyla altta yatan başka sebeb yok çünkü kaç doktora gorunduk ama olumsuz bişey ile karşılaşmadık çok şükür
Mihrimahvuslat Tgcehalil amin inşallah belki bir umut olur ben 5 yıldır evliyim çocuğum yok sabret yani demek istediğim benden çok değil evliliğin üzülme olur anlamında dedim 🤲🏻
Tgcehalil Mihrimahvuslat rabbim seninde benimde ve bütün anne olmayı hak eden insanların kucağını dolsundur 🤲
Deletedmom_85 Tgcehalil anladım Rabb’im en güzel en hayırlı evladı sana nasip etsin inşallah hayırlı zamanda hayırlı vakitte ♥️