Smyye1B Nişanınız kaçıncı hafta geldi kızlar. Nişan gelmeden doğum oluyormu peki? Nasıl anlarım nişan olduğunu. Gün yaklaştıkça kafamda deli sorular 🤦🏻♀️😂
Sgnn Smyye1B 37. Haftada geldi 39+5de doğum yaptım. Nişan gelmeden de başlayabiliyor. Diğer akıntılardan farklı koyu kıvsmlı balgam gibi oluyor. Kırmızı sarı kahverengi olabiliyor
Buseyllzr Smyye1B bugün buna benzer bir post açtım ama kimse cavp vermedi kaynana postu olmadığı için sanırım 🤦😚 bende 38 oluyorum bu gece hala gelmedi nişan
Ececan2505 Sgnn anlasiliyor mu peki farkli birsey oldugu bende 38. Haftamdayim normal akintim da fazla anlamam diye korkuyorum
Sgnn Ececan2505 anlaşılıyor canım. Diğer akıntıları kilot emiyor tabaka şeklinde kalmıyor. Bunu kilot emmiyor. Googlea yazarsan fotoğrafı çıkar nasıl olduğu
Mervemurat94 Ececan2505 Anlaşılıyor merak etme hatta benim bugün geldı hemen annem geldı baktı evet dedı böyle ılk başta sümüksü kahverengı akıntılı tarzındaydı sonra pempemsı kan seklımdeydı hamılelıgımın basından berı böyle bırsey olmadıgı için nişan olduğunu anladım
Smyye1B Cansuzana Seninki nişandır bence 😂 Kız annemde diyor geçen az su sızıntım oldu ya odur diyo nişan😂
Smyye1B Eda_65 O bende de var bacım hiç sorma bel Kasık kalça hatta vajina ağrısı felan yürüyemiyorum bile. Sağ salim doğsunlar inşallah 🥰 🌸
Cansuzana Smyye1B kız bebişlerimiz doğsa da rahatlasak Nişan sancı ne zaman doğum olucak düşüncesi beni maf etti 😄
Eda_65 Smyye1B amin inş cnm sağlıkla kucağımıza alalım yakında gelicekler benimki bi iki hafta ya gelir diye düşünüyorum adet sancım da bar bakalım hayırlısı olsun🙏
Smyye1B Eda_65 Doktoruma daha görünmedim ama gören herkes 10güne kalmaz doğurursun diyor 😂 Hadi diyorum inşallah 😂
Smyye1B Cansuzana Sıcakta hiç çekilmiyor bide hamilelik bide son ağır dönemimizde denk geldi sıcaklar eşim soruyo bugün napıyosun diye dedim sıcaktan bayılıyorum napıyım 😂
Smyye1B Buseyllzr Genelde öyle oluyor çok az kişi cevap veriyor. 😇 Acaba hiç mi gelmeyecek annem 2 doğum yaptım ikinizde de gelmedi diyor 🤷🏻♀️
kahvesever__ Smyye1B 37+1 de geldi benim jel gibi şeffaf kokusuz du gece de suyum geldi bir gün sonra doğum olduğu
Gozi kahvesever__ Bende 3 gün önce 37+3 te doğum yaptım nişanım geldi ertesi gün doğum yaptım. Nasıl sağlıklı mı yavrunuz kaç kilo doğdu benim ki 2530 gram birazcık kücük 🙁