Aleynayim Kızlar 41. Haftadayız oğluşum gelmiyor 😄böyle post açanların çoğu hemen doğuruyor dediler ben de açayım dedim 🥴 benimle aynı durumda olanlar var mı?
Buseyllzr Aleynayim yarın 38 e gircez bende doğurmak istiyorum 1 haftadır gücüm kalmadı artık kaburgalarim batiyor 🤦 sizin durum daha kötüymüs ama çömelme hareketini yapmak işe yarıyor gibi ben bugün 50 kere felan yaptım kasıklarım ağrımaya başladı inşallah dogururum 😂
Cansudeniz122 Aleynayim Kandırmışlar kuzum.Bende hala doğuramadım.😂😂 Hatta uygulamada bebk resmi vardı o gitti.Altında bilgiler artık yok.Sadece bebiş doğdu butonu var.Uygulama bile bıraktı bizi.
Derya Aleynayim Ha ha ha ha ben de 41. haftada dogurdum artık çocuğumun turşusunu kurmuştum zorla aldık onu oradan rahatını bozduk😂
Gul28331 Buseyllzr ben de ya özellikle rahim artık sanki tasiyamiyor beni rahimdeki baskıdan artık yoruldum acayip ağrıyor bacaklarımı oynatamiyorum .
Aleynayim Buseyllzr Canım denemediğim yöntem kalmadı. Hurma, squat, sıcak duş, günlük 1-2 saat yürüyüş…gelmiyor paşam 🥰❤️😂
Hazalaskin Buseyllzr 37 den beri her gün 100 den fazla squat yaptım yürüyüş yaptım moral bozmak istemem ama 40+0 oldum gelmedi daha nazlı kızım
Gul28331 Merhaba 38+2 deyim bende çok ağrılarım oluyor bütün vücudum ağrıyor . Böyle olupta bu haftalarda doğuran var mı ?
Buseyllzr Gul28331 evet bacaklar artık tasiyamiyor gibi tutulma yapıyor yürürken kalça ağrısı bacak agrisi bel sırt ağrısı mahvediyor 2-3 gündür de sağ kaburgam batıyor derin nefes bile alamıyorum 🤦 sizin cinsiyet ne ?
goldumsu Aleynayim aynı durum vaziyetteyiz sancı bile gelmiyor o bana ben ona küstüm sjjsjsjsjdk gelmeyecek heralde
Hazalaskin Aleynayim sancım 2 haftadır hep var ama nst de çıkmadı sancı geçen hafta yarın bakalım çıkacak Mı sancı çıkmayınca doktorum açılmama bakmadı o yüzden bilmiyorum 🤷🏻♀️